Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g carrot, cut in pieces
- 20 g dried shiitake mushrooms, rehydrated in hot water
- 20 g dried wood ear mushrooms, rehydrated in hot water
- 40 g fresh king oyster mushrooms
- 40 g fresh enokitake mushrooms
- 90 g tomatoes, quartered
- 20 g olive oil
- 10 g soy sauce
- 1000 g water
-
2
vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbled
veya 2 tsp vegetable stock paste, homemade - 200 g thick wheat noodles
- 100 g firm tofu, coarsely chopped
- 50 g mangetout
- 30 g celery stalk, cut in pieces (2-3 cm)
- 1 tsp fine sea salt, or to taste
- ¼ tsp ground black pepper, or to taste
- 1 Tbsp vinegar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2792 kJ / 667 kcal
- Protein
- 31 g
- Karbonhidrat
- 104 g
- Yağ
- 14 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chickpea Pancakes
20min
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2h 15 min.
Leftover Curry
1 Std. 10 Min
Shrimp Yakisoba
35min
Potatoes Stuffed with Soya Mince, Spinach and Pine Nuts
1h 20min
Lemongrass Tempeh
1h 15min
Potato Curry
12 Std. 50 Min
Seitan Chilli
25min
Hearty Soya Bean Soup
50min
Herbed Mushrooms with Pearl Barley and Roasted Hazelnuts
13 Std. 25 Min
Steamed Tofu
30min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50min