Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g carrot, cut in pieces
- 20 g dried shiitake mushrooms, rehydrated in hot water
- 20 g dried wood ear mushrooms, rehydrated in hot water
- 40 g fresh king oyster mushrooms
- 40 g fresh enokitake mushrooms
- 90 g tomatoes, quartered
- 20 g olive oil
- 10 g soy sauce
- 1000 g water
-
2
vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbled
veya 2 tsp vegetable stock paste, homemade - 200 g thick wheat noodles
- 100 g firm tofu, coarsely chopped
- 50 g mangetout
- 30 g celery stalk, cut in pieces (2-3 cm)
- 1 tsp fine sea salt, or to taste
- ¼ tsp ground black pepper, or to taste
- 1 Tbsp vinegar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2792 kJ / 667 kcal
- Protein
- 31 g
- Karbonhidrat
- 104 g
- Yağ
- 14 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Vegetable Biryani
50min
Hearty Soya Bean Soup
50min
Vegan Supreme Pizza
9h 40min
Spinach, Chickpea and New Potato Soup
35min
Mushroom-filled Buns
1h 20min
Tofu stew
30 Min
Millet-stuffed Cabbage Rolls with Mushroom Sauce
1h 40min
Broccoli, Chilli and Pine Nut Spaghetti
40min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 Min
Cape Malay Vegetable Curry
35min
Supreme Plant Poke Bowl
1hod. 10min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25min