Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- ½ tsp coriander seeds
- ¼ tsp dried fennel seeds
- 5 white peppercorns
- 10 g fresh coriander root, cut in long pieces (see tip)
- 1 tsp ground turmeric
- ¼ tsp shrimp paste
- 2 pinches ground nutmeg
- 5 fresh green chillies, deseeded, cut in long pieces
- 2 garlic cloves
- 1 fresh red chilli, deseeded, cut in long pieces
- 1 shallot, halved
- 10 g fresh lemon grass, white part only, sliced
- 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- ½ tsp fine sea salt
- 15 g water
- 240 g coconut milk
- 1 makrut lime leaf
- 450 g chicken thighs, boneless and skinless, cut in pieces (3 cm)
- 1 Tbsp fish sauce
- ½ Tbsp sugar
- 100 g aubergine, cut in long pieces (1 cm x 4 cm)
- 100 g fresh green beans, ends removed, cut in pieces (4 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1246 kJ / 297 kcal
- Protein
- 23 g
- Karbonhidrat
- 8 g
- Yağ
- 19 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Prawn Curry
30 min
Beef With Lemon Grass (Kuruma Iraichchi) And Coconut Roti
1 Std. 40 Min
Lamb Curry with Peppers - Bhoona Gosht
1 Std. 15 Min
Thai Green Curry Paste
15min
Beef Rendang
2j 30 menit
Sri Lankan Red Beef Curry
1 godz. 35 min
Sri Lankan Chicken Curry (Koththu Roti)
1 godz. 5 min
Lamb Keema with Peas
1j
Prawn And Chicken Laksa
40 min
Thai Green Curry Chicken
30 min
Prawn Bhuna
30 min
Keralan Fish Curry
30 min