Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1440 g water
- 300 g short grain rice (e.g. sushi rice), rinsed and drained
- 60 g Chinese cabbage, cut in pieces (2 cm)
- 100 g onions, cut in thin slices (2 mm)
- 40 g carrot, cut in thin strips (2 mm)
- 4 slices kombu (approx. 2 cm each) (isteğe bağlı)
- 10 - 12 large raw prawns, peeled and deveined (approx. 170 g)
-
300
g fresh clams, shells scrubbed
veya 300 g fresh mussels, scrubbed and debearded - 250 g raw squid rings
- 75 g Japanese soy sauce (see tip)
-
60
g sake
veya 60 g rice wine - 1 tsp salt
- 2 tsp light sesame oil
- 80 g miso paste (see tip)
- 5 pinches wakame flakes, dried
- 200 g silken tofu, cubed (1.5 cm) (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2015 kJ / 478 kcal
- Protein
- 30 g
- Karbonhidrat
- 71 g
- Yağ
- 7 g
- Lif
- 1.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes
40 Min
Miso soup, Sake seafood with rice
1 Std. 5 Min
Mushroom Broth
30 Min
Pike Perch Fillets with Fresh Corn Polenta
1 Std. 5 Min
Thai-style Prawn Broth, Spiced Apples
1 Std. 15 Min
Stir-fried Prawns with Spring Onions
20min
Bean Casserole with Fresh Tuna
40 Min
Spaghetti with Mussels and Tiramisu Dip
30 Min
Caldeirada (Fish Stew)
45min
Garlic, olive oil and chilli spaghetti
30 Min
Rhubarb and Strawberry Juice
45min
Seafood Stew with Coconut Milk
35 Min