Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g d'oignon, en morceaux
- 400 g de petits pois frais, écossés
- 300 g d'eau
- 3 c. à soupe de mascarpone
- du sel
- du poivre moulu
- ½ bouquet de basilic frais, effeuillé
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 670 kJ / 160 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 9 g
- Yağ
- 10 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Velouté de petits pois, quenelle de fromage
40 min
Soupe de brocolis aux amandes grillées
35 min
Velouté de petits pois et feta
35 min
Velouté de lentilles vertes à la feta
35 min
Soupe de petits pois à la menthe
25 min
Velouté de petits pois Chef Laurent CLEMENT
30 min
Crème de petits pois
40 min
Soupe de courgettes, ricotta et olives
30 min
Velouté de petits pois à la menthe
35 min
Soupe de petits pois, épinards et amandes
30 min
Velouté d'épinards au chèvre
35 min
Cappuccino de carotte, crème et citron vert
35 min