Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g d'eau
- 800 g de bulbes de fenouil, coupés en deux ou quatre selon la grosseur
- 40 g de farine de blé
- 40 g de beurre, en morceaux
- 400 g de lait
- 4 pincées de sel
- 4 pincées de poivre moulu
- 250 g de fromage de chèvre en bûche, et quelques rondelles pour la finition
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1047.7 kJ / 252.3 kcal
- Protein
- 12.8 g
- Karbonhidrat
- 8.2 g
- Yağ
- 18.2 g
- Doymuş Yağ
- 12.2 g
- Lif
- 2.8 g
- Sodyum
- 716 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cœurs d'artichaut pânés sur crème d'artichaut
1 godz. 10 min
Velouté anisé à la courge et au fenouil
55min
Farci charentais
2h
Gratin de potiron aux châtaignes
1 godz. 10 min
Tatin de fenouil, tomates et miel
50min
Gratin de fenouil au fromage
55min
Mijoté d'aubergines à la tomate, aux épices et au gingembre
1h 5min
Quiche oignon-fenouil
1 godz. 10 min
Crumble tomate-fenouil
1hod. 15min
Tian de fenouil, aubergines et tomates
1 godz. 10 min
Fenouil à la parmesane
1h 25min
Fenouil à l'orientale
15 Min