Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g de parmesan, coupé en morceaux
- 200 g d'oignons, coupés en deux
- 80 g d'échalotes, coupées en deux
- 600 g d'asperges vertes, épluchées et coupées en morceaux
- 30 g d'huile d'olive
- 550 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 4 c. à soupe bombées d'huile d'olive
- 4 jaunes d'œufs
- 100 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2157 kJ / 520.8 kcal
- Protein
- 16.3 g
- Karbonhidrat
- 11 g
- Yağ
- 45.3 g
- Doymuş Yağ
- 15.3 g
- Lif
- 3.3 g
- Sodyum
- 1087.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Velouté d'asperge
30min
Velouté d'asperges noisetté
1 Std. 5 Min
Crème de chou-fleur
30min
Crème de maïs au cumin
30min
Crème d'asperges et fromage de chèvre
35min
Soupe crémeuse de maïs à la dinde
50 min
Velouté d'asperges et tuiles de fromage
40min
Velouté d'asperge au cerfeuil
30min
Velouté de chou-fleur truffé et fourme d'Ambert
35min
Crème de chou-fleur
40min
Crème de brocoli aux noisettes
1h
Velouté de petits pois, quenelle de fromage
40min