Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g de fromage à pâte pressée, type beaufort, en cubes
- 400 g de lait
- 1 c. à café rase de cannelle en poudre
- 1 pincée de sel
- 80 g de polenta
- 4 tranches fines de jambon ibérique détaillées en copeaux
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2053 kJ / 490 kcal
- Protein
- 29 g
- Karbonhidrat
- 23 g
- Yağ
- 40 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Veau bolognaise et polenta
35min
Filet de veau, polenta crémeuse au parmesan
1h 10min
"Crozotto" aux girolles, jambon et beaufort
35min
Polenta aux champignons et à la mozzarella
30 min
Polenta crémeuse au bleu et aux épinards
25min
Risotto de crozets aux champignons et au lard
45 min
Gratin de polenta à l’italienne
55min
Polenta aux cèpes, œuf au plat
30 min
Polenta au gorgonzola
25min
Polenta, oignons confits et chèvre doux
40min
Polenta crémeuse à la cannelle, asperges et bresaola
40min
Polenta crémeuse, champignons et viande des Grisons
30 min