Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g d'échalote, coupée en deux
- 1 c. à soupe de curry en poudre
- 20 g d'huile d'olive
- 40 g de lentilles vertes du Puy, sèches et préalablement rincées sous un filet d'eau froide
- 1000 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 500 g de choux de Bruxelles, lavés et épluchés
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 391 kJ / 93 kcal
- Protein
- 5.5 g
- Karbonhidrat
- 8.2 g
- Yağ
- 4.2 g
- Lif
- 5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Soupe de panais
35min
Velouté poireau-curry à la pointe de miel
35min
Potage au poireau
30 min
Crème de brocoli aux noisettes
1h
Crème de choux de Bruxelles à la poire
45 min
Velouté de carotte, lentilles et potiron
35min
Soupe au chou
45 min
Crème de chou-fleur
40 min
La soupe aux choux... ça sent le jardin !
1h 5min
Velouté carotte-betterave
35min
Velouté d'épinards au chèvre
35min
Velouté de topinambour
45 min