Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g d'échalote, coupée en deux
- 1 c. à soupe de curry en poudre
- 20 g d'huile d'olive
- 40 g de lentilles vertes du Puy, sèches et préalablement rincées sous un filet d'eau froide
- 1000 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 500 g de choux de Bruxelles, lavés et épluchés
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 391 kJ / 93 kcal
- Protein
- 5.5 g
- Karbonhidrat
- 8.2 g
- Yağ
- 4.2 g
- Lif
- 5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crème de choux de Bruxelles à la poire
45 Min
Soupe de betterave et boulettes aux herbes
1 Std. 10 Min
Velouté de fenouil
30 Min
Soupe de panais
35 Min
Crème d'endive au colombo
30 Min
Velouté d'épinards au chèvre
35 Min
Crème de chou-fleur
40 Min
Soupe de laitue
35 Min
Crème de brocoli aux noisettes
1 Std.
Velouté poireau-curry à la pointe de miel
35 Min
Velouté de topinambour
45 Min
Velouté de carotte, lentilles et potiron
35 Min