Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Poolish
- 150 g Wasser
- 1 Stückchen frische Hefe (erbsengroß)
- 150 g Weizenmehl Type 550
Quellstück
- 60 g Paniermehl
- 90 g Wasser
Hauptteig
- 280 g Wasser, kalt, und etwas mehr zum Bearbeiten
- 5 g frische Hefe
- 200 g Weizenmehl Type 550
- 250 g Roggenmehl Type 1150 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 2 TL Salz (10-12 g)
- 30 g Röstzwiebeln
- 10 g Honig
- 1 TL Kümmel, gemahlen
- 100 g Katenschinken, gewürfelt
- Öl zum Einfetten
- 50 g Wasser
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1470 kJ / 351 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 61 g
- Yağ
- 6 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Baguette Rustica
4h 20min
Baguette
3ωρ. 45 λεπτ.
Allgäuer Seelen
1h 20 min.
Schweizer Bauernbrot
7小时
Kleiner Laugenkranz
2h 10min
Schwäbisches Genetztes
10 godz.
Röggelchen für Halven Hahn
1 Std. 35 Min
Schweizer Rustico
25 Std. 20 Min
Bergisches Urbrot
17 Std.
Doppelbocker aus dem Topf
3h
Laugenecken
3h
Windbeutel mit Preiselbeersahne
1h 30 min.