Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Poolish
- 150 g Wasser
- 1 Stückchen frische Hefe (erbsengroß)
- 150 g Weizenmehl Type 550
Quellstück
- 60 g Paniermehl
- 90 g Wasser
Hauptteig
- 280 g Wasser, kalt, und etwas mehr zum Bearbeiten
- 5 g frische Hefe
- 200 g Weizenmehl Type 550
- 250 g Roggenmehl Type 1150 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 2 TL Salz (10-12 g)
- 30 g Röstzwiebeln
- 10 g Honig
- 1 TL Kümmel, gemahlen
- 100 g Katenschinken, gewürfelt
- Öl zum Einfetten
- 50 g Wasser
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1470 kJ / 351 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 61 g
- Yağ
- 6 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Röggelchen für Halven Hahn
1 Std. 35 Min
Knusperspitze
5h 30min
Tiroler Schinkenbrot
16h 15min
Baguettes Rustica
15h
Bergisches Urbrot
17h
Vinschgerl
14h
Schweizer Bauernbrot
7 godz.
Schwäbisches Genetztes
10 godz.
Doppelbocker aus dem Topf
3h
Weizenbier-Brot mit Koriander und Kümmel
5h 45min
Allgäuer Seelen
1h 20min
Baguette Rustica
4 Std. 20 Min