Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Poolish
- 150 g Wasser
- 1 Stückchen frische Hefe (erbsengroß)
- 150 g Weizenmehl Type 550
Quellstück
- 60 g Paniermehl
- 90 g Wasser
Hauptteig
- 280 g Wasser, kalt, und etwas mehr zum Bearbeiten
- 5 g frische Hefe
- 200 g Weizenmehl Type 550
- 250 g Roggenmehl Type 1150 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 2 TL Salz (10-12 g)
- 30 g Röstzwiebeln
- 10 g Honig
- 1 TL Kümmel, gemahlen
- 100 g Katenschinken, gewürfelt
- Öl zum Einfetten
- 50 g Wasser
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1470 kJ / 351 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 61 g
- Yağ
- 6 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Doppelbocker aus dem Topf
3h
Tiroler Schinkenbrot
16h 15min
Bergisches Urbrot
17h
Ale Brötchen
1h 40min
Zwirbel-Graubrot
16 Std.
Bier-Ähren
14 godz.
Baguette Rustica
4小时 20 分钟
Wachauer Laberl
15 godz. 20 min
Schweizer Bauernbrot
7sa
Allgäuer Seelen
1 Std. 20 Min
Schwäbisches Genetztes
10 Std.
Kleiner Laugenkranz
2 Std. 10 Min