Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Poolish
- 150 g Wasser
- 1 Stückchen frische Hefe, erbsengroß
- 150 g Roggenmehl Type 1150 und etwas mehr zum Bearbeiten
Quellstück
- 60 g Paniermehl
- 90 g Wasser
Hauptteig
- 270 g Buttermilch, kalt
- 5 g frische Hefe
- 450 g Weizenmehl Type 550
- 2 ½ TL Salz (10 g)
- 10 g Honig
- 1 TL Kümmel, gemahlen
- Öl zum Einfetten
- 1 TL Kümmel, ganz
- 100 g Schinkenwürfel, roh (z. B. Tiroler Schinken)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 719 kJ / 172 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 31 g
- Yağ
- 2 g
- Lif
- 1.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Doppelbocker aus dem Topf
3 Std.
Weinknorzen (Weinreben)
17sa 35 dk
Bergisches Urbrot
17 Std.
Ale Brötchen
1sa 40 dk
Kommissbrot
15h 30min
Röggelchen für Halven Hahn
1sa 35 dk
Roggen-Schmalz-Brot
16sa 10 dk
Dunkles Landbrot
4 Std.
Schweizer Bauernbrot
7sa
Weizenbier-Brot mit Koriander und Kümmel
5 Std. 45 Min
Buttermilchbrot
18 Std.
Roggen-Malzbier-Brot
2 Std. 20 Min