Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Poolish
- 150 g Wasser
- 1 Stückchen frische Hefe, erbsengroß
- 150 g Roggenmehl Type 1150 und etwas mehr zum Bearbeiten
Quellstück
- 60 g Paniermehl
- 90 g Wasser
Hauptteig
- 270 g Buttermilch, kalt
- 5 g frische Hefe
- 450 g Weizenmehl Type 550
- 2 ½ TL Salz (10 g)
- 10 g Honig
- 1 TL Kümmel, gemahlen
- Öl zum Einfetten
- 1 TL Kümmel, ganz
- 100 g Schinkenwürfel, roh (z. B. Tiroler Schinken)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 719 kJ / 172 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 31 g
- Yağ
- 2 g
- Lif
- 1.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Baguette Rustica
4 Std. 20 Min
Zwiebelbrot für Fondue und Raclette
2sa 10 dk
Weizen-Roggen-Brötchen
2h 15min
Schweizer Bauernbrot
7sa
Roggen-Malzbier-Brot
2sa 20 dk
Einfaches Mischbrot
3sa 40 dk
Röggelchen für Halven Hahn
1sa 35 dk
Bergisches Urbrot
17sa
Bauernbrot
2sa 20 dk
Dunkles Landbrot
4sa
Bierbrot
2sa
Doppelbocker aus dem Topf
3h