Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Poolish
- 150 g Wasser
- 1 Stückchen frische Hefe, erbsengroß
- 150 g Roggenmehl Type 1150 und etwas mehr zum Bearbeiten
Quellstück
- 60 g Paniermehl
- 90 g Wasser
Hauptteig
- 270 g Buttermilch, kalt
- 5 g frische Hefe
- 450 g Weizenmehl Type 550
- 2 ½ TL Salz (10 g)
- 10 g Honig
- 1 TL Kümmel, gemahlen
- Öl zum Einfetten
- 1 TL Kümmel, ganz
- 100 g Schinkenwürfel, roh (z. B. Tiroler Schinken)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 719 kJ / 172 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 31 g
- Yağ
- 2 g
- Lif
- 1.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bergisches Urbrot
17 Std.
Helles Landbrot
51h
Doppelbocker aus dem Topf
3h
Röggelchen für Halven Hahn
1h 35min
Weinknorzen (Weinreben)
17h 35min
Schweizer Bauernbrot
7h
Ale Brötchen
1h 40 min
Dunkles Landbrot
4 godz.
Einfaches Mischbrot
3 Std. 40 Min
Weizenbier-Brot mit Koriander und Kümmel
5h 45min
Zwiebel-Roggen-Brot
4 godz.
Baguette Rustica
4 Std. 20 Min