Weizen-Roggen-Brot aus dem Römertopf
TM6 TM5 TM31

Weizen-Roggen-Brot aus dem Römertopf

4.2 (224 değerlendirme)

Malzemeler

  • 550 g Wasser und etwas mehr zum Wässern des Römertopfs
  • Butter zum Einfetten
  • 400 g Weizen
  • 250 g Roggen
  • 100 g Sonnenblumenkerne
  • 1 Pck. Sauerteig (75 g), z.B. von Seitenbacher
  • ½ Würfel Hefe (20 g)
  • 30 g Balsamico, dunkel
  • 2 geh. TL Salz
  • 1 TL Honig

Besin Değeri
şuna göre 1 Scheibe
Kalori
650 kJ / 183 kcal
Protein
5 g
Karbonhidrat
24 g
Yağ
4 g
Lif
5.5 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler