Weizen-Roggen-Brot aus dem Römertopf

Weizen-Roggen-Brot aus dem Römertopf

4.2 237 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa 30 dk
18 Scheiben

Malzemeler

  • Wasser und etwas mehr zum Wässern des Römertopfs
    550 g
  • Butter zum Einfetten
  • Weizen
    400 g
  • Roggen
    250 g
  • Sonnenblumenkerne
    100 g
  • Sauerteig (75 g), z.B. von Seitenbacher
    1 Pck.
  • Hefe (20 g)
    ½ Würfel
  • Balsamico, dunkel
    30 g
  • Salz
    2 geh. TL
  • Honig
    1 TL

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 Scheibe

Protein 5 g
Kalori 650 kJ / 183 kcal
Yağ 4 g
Lif 5.5 g
Karbonhidrat 24 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...