Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g Weizenmehl Type 405 und etwas mehr zum Bemehlen
- 300 g Roggenmehl Type 1150
- 1 Pck. Sauerteig (z.B. von Seitenbacher)
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- ½ TL Brotgewürz, gemahlen
- 1 TL Salz
- 550 g Wasser
- 15 g Apfelessig
- ½ TL Kartoffelstärke
- ½ TL Natron
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 2050 kJ / 489 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 100 g
- Yağ
- 2 g
- Lif
- 6.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Baguette Rustica
4h 20min
Weizen-Roggen-Brötchen
2 godz. 15 min
Graubrot
2h
Hafer-Körner-Brot
11h 40min
Prötzeler Roggenbrot
1 Std. 20 Min
Astra-Schrippen
2h 50min
Kartoffel-Gewürz-Brot
1h 30min
Bergisches Urbrot
17h
Dunkles Landbrot
4h
Roggenbrötchen mit Espresso
2h
Weizen-Roggen-Brot aus dem Römertopf
1h 30min
Doppelbocker aus dem Topf
3h