Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g Gerste
- 100 g Dinkel
- 320 g Weizenmehl Type 1050
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 2 TL Sauerteig (z. B. von Seitenbacher)
- 2 TL Brotgewürz
- 2 TL Salz
- 30 g Balsamico, dunkel
- 100 g Wasser, lauwarm
- 250 g Malzbier
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 531 kJ / 127 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 23 g
- Yağ
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bergisches Urbrot
17h
Landbrot Backhausart
1sa 40 dk
Dunkles Landbrot
3h
Bierbrot
2小时
Schweizer Bauernbrot
7h
Weizen-Roggen-Brot aus dem Römertopf
1 godz. 30 min
Nuss-Buttermilch-Brot
2小时
Weizenbier-Brot mit Koriander und Kümmel
5 Std. 45 Min
Roggenbrot mit Sonnenblumenkernen
1 godz. 50 min
Prötzeler Roggenbrot
1h 20min
Zwiebel-Roggen-Brot
4小时
Roggen-Malzbier-Brot
2 Std. 20 Min