Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g Gerste
- 100 g Dinkel
- 320 g Weizenmehl Type 1050
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 2 TL Sauerteig (z. B. von Seitenbacher)
- 2 TL Brotgewürz
- 2 TL Salz
- 30 g Balsamico, dunkel
- 100 g Wasser, lauwarm
- 250 g Malzbier
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 531 kJ / 127 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 23 g
- Yağ
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Weizen-Roggen-Brot aus dem Römertopf
1 Std. 30 Min
Sesambrot
2 Std.
Dunkles Landbrot
3 Std.
Bierbrot
2 Std.
Roggenbrot mit Sonnenblumenkernen
1 Std. 50 Min
Prötzeler Roggenbrot
1 Std. 20 Min
Roggenmischbrot
1 Std. 15 Min
Skandinavisches Roggenbrot
27h
Roggen-Dinkel-Brot
8 godz.
Graubrot
2 Std.
Dinkel-Malz-Brot
1 Std. 40 Min
Roggen-Malzbier-Brot
2 Std. 20 Min