Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g Gerste
- 100 g Dinkel
- 320 g Weizenmehl Type 1050
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 2 TL Sauerteig (z. B. von Seitenbacher)
- 2 TL Brotgewürz
- 2 TL Salz
- 30 g Balsamico, dunkel
- 100 g Wasser, lauwarm
- 250 g Malzbier
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 531 kJ / 127 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 23 g
- Yağ
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bierbrot
2óra
Schweizer Bauernbrot
7 Std.
Roggenbrot mit Sonnenblumenkernen
1 Std. 50 Min
Prötzeler Roggenbrot
1 godz. 20 min
Dunkles Landbrot
3 Std.
Skandinavisches Roggenbrot
27sa
Roggen-Dinkel-Brot
8h
Roggen-Malzbier-Brot
2h 20min
Bauernbrot
2h 20min
Bergisches Urbrot
17 godz.
Roggenmischbrot
1 godz. 15 min
Weizen-Roggen-Brot aus dem Römertopf
1óra 30p