Filetti di halibut con cipolla di Tropea e pomodorini
TM5 TM6

Filetti di halibut con cipolla di Tropea e pomodorini

4.4 (12 değerlendirme)

Malzemeler

  • 8 foglie di basilico fresche
  • 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 4 filetti di pesce Halibut fresco (600 g circa)
  • 200 g di pomodorini ciliegia a metà
  • 200 g di cipolla rossa affettata sottilmente
  • 4 pizzichi di sale
  • 500 g di acqua

Besin Değeri
şuna göre 1 porzione
Kalori
1385 kJ / 331 kcal
Protein
17.4 g
Karbonhidrat
4.7 g
Yağ
27 g
Lif
1.5 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler