Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 8 foglie di basilico fresche
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 4 filetti di pesce Halibut fresco (600 g circa)
- 200 g di pomodorini ciliegia a metà
- 200 g di cipolla rossa affettata sottilmente
- 4 pizzichi di sale
- 500 g di acqua
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1385 kJ / 331 kcal
- Protein
- 17.4 g
- Karbonhidrat
- 4.7 g
- Yağ
- 27 g
- Lif
- 1.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salmone al cartoccio
35min
Bocconcini di salmone al vino bianco
30min
Filetti di branzino alla pizzaiola
45min
Trancio di tonno con cremosa di cipolle
40min
Coda di rospo al Varoma in crosta di patate
55 min
Filetto di orata con peperoni
25 Min
Coda di rospo con verdure
40min
Rombo pomodoro e nocciole
1 Std.
Zuppetta di crostacei
40min
Cernia con salsa mediterranea
40min
Vongole veraci su crostoni di pane
50min
Gamberi al balsamico
30min