Peperoni ripieni alla feta

Peperoni ripieni alla feta

3.5 30 değerlendirme
Hazırlık 30 dk
Toplam 55 dk
4 porzioni

Malzemeler

  • 2 peperoni tagliati a metà orizzontalmente e privati dei semi e dei filamenti interni (500 g circa)
  • 500 g di acqua
  • 200 g di Feta a cubetti (2-3 cm)
  • 100 g di ricotta fresca scolata dal siero
    100 g di formaggio fresco spalmabile
  • 1 filetto di acciuga sott'olio sgocciolato
  • 20 g olio extravergine di oliva
  • olio extravergine di oliva q.b.

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Protein 11.3 g
Kalori 1130 kJ / 270 kcal
Yağ 20.8 g
Karbonhidrat 10 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...