Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Preparazione rombo
- 1 rombo (1000 g circa)
Preparazione
- 16 pomodorini a metà
- 150 g di carote, pelate e tagliate a bastoncino
- 150 g di zucchine a rondelle (1-2 mm)
- 5 g di sale
- 2 pizzichi di pepe bianco macinato
- 50 g di nocciole sgusciate
- 500 g di acqua
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 724 kJ / 173 kcal
- Protein
- 24.4 g
- Karbonhidrat
- 6.9 g
- Yağ
- 5.3 g
- Lif
- 2.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salmone al cartoccio
35min
Branzino e patate al vapore in salsa di basilico e pomodorini
40min
Merluzzo al Varoma con purè di carote
40min
Branzino al sale aromatico
55min
Filetti di orata allo zenzero al cartoccio
55min
Merluzzo al vapore con salsa al pomodoro e olive
35min
Branzino al cartoccio
1 Std. 10 Min
Filetto di orata con peperoni
25min
Branzino alle erbe aromatiche con salsa all'arancia
1 Std. 10 Min
Branzino al vapore con cous cous erbe e limone
35min
Pesce spada con fagiolini e olive
40min
Trota salmonata al pesto di olive
35min