Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g di cipolle a fette (0.5 mm)
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di gamberi crudi sgusciati, privati del filo intestinale
- 150 g di fagioli cannellini in scatola, sgocciolati e sciacquati
- 15 g di aceto balsamico
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- glassa di aceto balsamico, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 816 kJ / 195 kcal
- Protein
- 11.5 g
- Karbonhidrat
- 12.2 g
- Yağ
- 10.6 g
- Lif
- 2.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Insalata di polpo con pomodorini e rucola
40min
Vongole e cozze alla marinara
3h
Zuppetta di crostacei
40min
Mazzancolle alle albicocche
30 Min
Pesce spada alla ghiotta
40min
Insalata di gamberi e fagioli cannellini
40min
Cozze al vino bianco
40min
Coppe di gamberi e fagioli cannellini
30 Min
Insalata di gamberi con verdure croccanti
40min
Gamberoni zafferano e arancia
30 Min
Anelli di totano in umido
30 Min
Zuppetta di pesce (per 2 persone)
1 Std.