Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g di cipolle a fette (0.5 mm)
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di gamberi crudi sgusciati, privati del filo intestinale
- 150 g di fagioli cannellini in scatola, sgocciolati e sciacquati
- 15 g di aceto balsamico
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- glassa di aceto balsamico, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 816 kJ / 195 kcal
- Protein
- 11.5 g
- Karbonhidrat
- 12.2 g
- Yağ
- 10.6 g
- Lif
- 2.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Merluzzo pere e noci
35min
Insalata di mare in vasetto
50min
Zuppetta di crostacei
40min
Branzino al lime e pistacchi
30min
Gamberoni con chips di patate viola e timo
50min
Gamberoni zafferano e arancia
30min
Filetti di halibut con cipolla di Tropea e pomodorini
30min
Insalata di gamberi e fagioli cannellini
40min
Zuppetta di pesce (per 2 persone)
1 Std.
Carpaccio di manzo marinato alle erbe
2h 15min
Calamaretti ai pistacchi
30min
Finocchi e gamberi allo zafferano
35min