Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teriyaki-Sauce
- 100 g Sojasauce
- 30 g Reisessig
- 35 g brauner Zucker
- 180 g Reiswein (Sake oder Mirin)
Schwertfisch-Spieße
- 250 - 300 g Schwertfisch, in Würfeln (2 cm)
- 2 Frühlingszwiebeln, in Stücken (3-4 cm)
- Öl zum Braten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1274 kJ / 305 kcal
- Protein
- 32 g
- Karbonhidrat
- 30 g
- Yağ
- 6 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gefüllte Poulardenbrust auf Rotwein-Spinat
1hod.
Enten-Pastilla mit Aprikosen und Pinienkernen
50min
Gewürzte Garnelen und Tintenfische
15min
Thai-Lachs-Päckchen
45min
Curryhuhn
2h 40 min.
Limettenpappardelle mit Gambas
1h 20 min
Tagine mit Seeteufel
1hod.
Schwertfisch-Roulade sizilianisch
1hod.
Riesengarnelen in Cognac
20 min
Gebratene Jakobsmuscheln mit Passionsfrucht-Beurre-blanc und Gurkensalat
40 min
Sashimi vom Thunfisch mit Limetten-Sesam-Vinaigrette
20 min
Garnelensuppe mit Zitronengras
40 min