Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Fond
- 20 Garnelen, roh, groß, geschält
- 2 Knoblauchzehen
- 30 g natives Olivenöl
- 1 TL Paprika edelsüß
- 100 g Wasser
- 100 g trockener Weißwein
Seeteufel und Sauce
- 120 g Porree, nur weiße Anteile, in Stücken
- 80 g natives Olivenöl
- 20 g Mehl
- 100 g Tomatensauce
- 1 ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 1000 g Seeteufelfilet, ohne Haut und Gräten, in Medaillons (à 70-80 g)
- 2 EL Schnittlauch, in Röllchen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 768 kJ / 184 kcal
- Protein
- 20 g
- Karbonhidrat
- 2 g
- Yağ
- 10 g
- Lif
- 0.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Muscheln in Weißweinsud
35min
Pangasiussuppe mit Garnelen
55min
Muscheln mit Sahnesauce
30 Min
Gewürzte Garnelen und Tintenfische
15 Min
Gefüllte Poulardenbrust auf Rotwein-Spinat
1u.
Garnelen und Lachs mit Wermutsauce
35min
Garnelen-Eintopf
45 Min
Schwertfisch-Spieße mit Teriyaki-Sauce
40min
Tintenfisch mit Erbsen
35min
Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce
20min
Seeteufel an Tomatenrahm mit grünen Bohnen und Grillkartoffeln
40min
Gambas Piri-Piri
25 Min