Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Fond
- 20 Garnelen, roh, groß, geschält
- 2 Knoblauchzehen
- 30 g natives Olivenöl
- 1 TL Paprika edelsüß
- 100 g Wasser
- 100 g trockener Weißwein
Seeteufel und Sauce
- 120 g Porree, nur weiße Anteile, in Stücken
- 80 g natives Olivenöl
- 20 g Mehl
- 100 g Tomatensauce
- 1 ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 1000 g Seeteufelfilet, ohne Haut und Gräten, in Medaillons (à 70-80 g)
- 2 EL Schnittlauch, in Röllchen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 768 kJ / 184 kcal
- Protein
- 20 g
- Karbonhidrat
- 2 g
- Yağ
- 10 g
- Lif
- 0.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Meeresfrüchte Korma
40 min
Miesmuscheln in pikanter Tomatensauce
50 min
Muscheln und Wolfsbarsch
1h
Gewürzte Garnelen und Tintenfische
15 min
Kabeljau in Tomaten-Salzzitronen-Sugo
1h
Sizilianischer Garnelensalat
40 min
Carpaccio von gebratenem Rinderfilet
24h
Fischsuppe
1hod. 40min
Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce
20 min
Tintenfischsauce
40 min
Bouillabaisse
1h
Andalusische Fischsuppe
50 min