Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g Wasser
- 400 g Tintenfisch-Tentakel, TK, aufgetaut, abgetropft (siehe Tipp)
- 200 g Rotkohl, in Stücken
- 80 g Zitronensaft
- 1 Peperoni, rot, entkernt, in Stücken
- 50 g Schalotten, halbiert
- 10 Basilikumblätter, frisch
- 20 g Olivenöl
- 2 TL Fischsauce
- ½ TL Salz
- ½ TL Cayenne-Pfeffer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 595 kJ / 142 kcal
- Protein
- 17 g
- Karbonhidrat
- 2 g
- Yağ
- 6 g
- Lif
- 1.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ente in Biersauce (啤酒鸭)
1 Std.
Meeresfrüchte Korma
40min
Thai-Fisch-Frikadellen
1 Std. 10 Min
Thai-Entenbrust mit Sesamvinaigrette
1 Std. 30 Min
Tom Yum (Scharf-Saure Garnelen-Suppe)
15 Min
Black-Tiger-Salat
1 Std. 30 Min
Meeresfrüchte Korma
40min
Gewürzente mit Pilzen, Asia-Gemüse und Reis
1 Std. 5 Min
Gaji Namul (Gedünstete Aubergine)
45min
Tom-Yum-Suppe mit Meeresfrüchten (冬阴功海鲜汤)
40min
Seafood-Eintopf
50 Min
Andalusische Fischsuppe
50 Min