Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 rote Zwiebeln, halbiert
- 20 g Rapsöl
- 2 EL Kapern, abgetropft (Nonpareilles)
- 30 g Limettensaft
- 1 TL Puderzucker
- 2 EL Schnittlauch, in Röllchen
- 1 EL Sesam, geschält, geröstet
- 100 g Olivenöl, mild
- Salz zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- 10 Jakobsmuscheln
- 400 g Wasser
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1457 kJ / 348 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 7 g
- Yağ
- 32 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Vitello Tonnato
48 godz.
Andalusische Fischsuppe
50min
Thunfischtatar mit Avocadocreme
20 Min
Gebratene Jakobsmuscheln mit Passionsfrucht-Beurre-blanc und Gurkensalat
40min
Bouillabaisse
1h
Jakobsmuscheln mit schwarzem Reis und Safran-Sahnesauce
35min
Thunfischsteaks mit Teriyaki-Creme
1h 20min
Skrei mit Muschelragout
1 Std. 45 Min
Garnelen und Lachs mit Wermutsauce
35min
Tagine mit Seeteufel
1h
Meeresfrüchte mit Weinschaumsauce
30min
Sashimi vom Thunfisch mit Limetten-Sesam-Vinaigrette
20 Min