Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g Wasser
- 600 g Gelbe Bete, mit Schale (ca. 10 cm Ø)
- 60 g Parmesan, in Stücken
- 2 Schalotten
- 20 g Öl
- 250 g Risottoreis (ca. 18-20 Minuten Garzeit)
- 150 g Weißwein
- 600 g Geflügelfond
- ½ TL Salz
- 20 g Butter
- 40 g Rucola
- 80 g Ziegenfrischkäse, zerzupft
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2571 kJ / 614 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 66 g
- Yağ
- 29 g
- Lif
- 6.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Topinamburpüree
40min
Petersilien-Risotto mit Roter Bete
35min
Schwarzwurzeln mit Curry-Hollandaise
1u.
Wirsing auf Pastinakenpüree mit Cranberrys und Walnüssen
35min
Lammfrikadellen auf Mairübchenragout
1u.
Rote-Bete-Crumble mit Fenchel
1 Std. 15 Min
Grünkohlrisotto
40min
Fenchel-Risotto
40min
Petersilienwurzel-Risotto
40min
Mangold-Kartoffel-Gemüse mit pochierten Eiern
45min
Mangoldrisotto
50min
Mangold-Curry mit Hähnchenbrust
45min