Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g Wasser
- 600 g Gelbe Bete, mit Schale (ca. 10 cm Ø)
- 60 g Parmesan, in Stücken
- 2 Schalotten
- 20 g Öl
- 250 g Risottoreis (ca. 18-20 Minuten Garzeit)
- 150 g Weißwein
- 600 g Geflügelfond
- ½ TL Salz
- 20 g Butter
- 40 g Rucola
- 80 g Ziegenfrischkäse, zerzupft
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2571 kJ / 614 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 66 g
- Yağ
- 29 g
- Lif
- 6.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pastinakenpuffer
40min
Mangold-Kartoffel-Gemüse mit pochierten Eiern
45min
Fenchel mit Käsehaube an Tomatensauce
1 Std. 10 Min
Wirsing auf Pastinakenpüree mit Cranberrys und Walnüssen
35min
Topinamburpüree
40min
Lammfrikadellen auf Mairübchenragout
1h
Fenchel-Risotto
40min
Grünkohl-Risotto
50min
Petersilienwurzel-Risotto
40min
Quiche mit Schwarzwurzeln und Gruyère
1h 20min
Möhren-Pastinaken-Cremesuppe mit Tahin
30min
Mangoldrisotto
50min