Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Pck. Tarteteig oder Quicheteig (400 g), z. B. von Tante Fanny
- 1 Zwiebel, halbiert
- 20 g Öl
- 500 g Rote Bete, geschält, in Stücken (3 cm)
- 125 g Blauschimmelkäse (z.B. von St. Agur)
- 200 g Schmand
- 3 Eier (Kl. M)
- ¼ TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 995 kJ / 238 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 14 g
- Yağ
- 17 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rosenkohlquiche mit Maronen und Schinken
1sa
Möhrenquiche mit Salbei
1h 35min
Grünkohl-Quiche
1sa 30 dk
Quiche mit Schwarzwurzeln und Gruyère
1 Std. 20 Min
Porree-Feta-Tarte
2 Std.
Kürbis-Frischkäse-Tarte
1sa 30 dk
Rote-Bete-Tarte mit Feta
1 Std. 20 Min
Kürbis-Feta-Quiche
45 Min
Rote-Bete-Schinken-Tarte
1 Std. 20 Min
Kürbis-Sellerie-Quiche
2 Std.
Kürbisquiche mit Ziegenfrischkäse und Birne
1sa 30 dk
Kürbis-Tarte
2 godz. 35 min