Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 Schalotten (ca. 70 g)
- 30 g Olivenöl
- 250 g Perlgraupen, mittel (z.B. von Hahne), gewaschen, abgetropft
- 100 g trockener Weißwein, vegan
- 750 g Wasser, heiß
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht, vegan (siehe Tipp)
veya 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l), vegan - ½ TL Salz
- 2 Prisen weißer Pfeffer
- ¾ TL Thymian, getrocknet (isteğe bağlı)
- 40 g Pinienkerne
- 400 g Zucchini, in Scheiben (5 mm), siehe Tipp
- 5 getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft (ca. 50 g), in Streifen (5 mm)
- 60 g weißes Mandelmus
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2159 kJ / 517 kcal
- Protein
- 16 g
- Karbonhidrat
- 52 g
- Yağ
- 23 g
- Lif
- 8.5 g
Alternatif tarifler
Gemüse-Hirsotto
45min
Perlgraupenrisotto
1 Std.
Quinoa-Risotto Provençale
30min
Quinoa mit grünen Bohnen
30min
Gemüseeintopf mit Polenta
1 Std. 20 Min
Bohnen-Weizen-Eintopf
45min
Gerstenrisotto mit Pilzen
1 Std. 20 Min
Polenta mit Gemüse
1 Std. 30 Min
Kürbisrisotto mit Spinat und Pecannüssen
35min
Graupenrisotto
50min
Graupen-Risotto mit Paprika
45min
Sonnenweizen-Pilz-"Risotto"
40min