Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 Schalotten (ca. 70 g)
- 30 g Olivenöl
- 250 g Perlgraupen, mittel (z.B. von Hahne), gewaschen, abgetropft
- 100 g trockener Weißwein, vegan
- 750 g Wasser, heiß
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht, vegan (siehe Tipp)
veya 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l), vegan - ½ TL Salz
- 2 Prisen weißer Pfeffer
- ¾ TL Thymian, getrocknet (isteğe bağlı)
- 40 g Pinienkerne
- 400 g Zucchini, in Scheiben (5 mm), siehe Tipp
- 5 getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft (ca. 50 g), in Streifen (5 mm)
- 60 g weißes Mandelmus
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2159 kJ / 517 kcal
- Protein
- 16 g
- Karbonhidrat
- 52 g
- Yağ
- 23 g
- Lif
- 8.5 g
Alternatif tarifler
Ochsenherz-Tomaten mit Buchweizen
1sa
Graupen-Risotto mit Paprika
45 min
Quinoa-Risotto Provençale
30 dk
Bohnen-Weizen-Eintopf
45 min
Graupenrisotto
50 Min
Perlgraupenrisotto
1sa
Dinkel-Risotto mit Kerbel und Räucherkäse
35 dk
Lauwarmer Buchweizensalat mit Kräutern (vegan)
45 min
Kürbisrisotto mit Spinat und Pecannüssen
35 dk
Dinkelrisotto mit Mangold (vegan)
8hod. 30min
Linsen-Auflauf
1sa 20 dk
Sonnenweizen-Pilz-"Risotto"
40 dk