Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g Haselnüsse
-
120
g Scamorza, in Stücken
veya 120 g Bergkäse, in Stücken - 1 Zwiebel, halbiert
- 30 g Pflanzenöl
- 300 g Grünkohl, TK
- 250 g Risottoreis
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 700 g Wasser, kochend heiß
- ½ TL Salz
- 5 Prisen Pfeffer
- 20 g Butter
- 2 TL geriebene Zitronenschale, Bio
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2376 kJ / 567 kcal
- Protein
- 18 g
- Karbonhidrat
- 53 g
- Yağ
- 29 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Porree-Risotto mit Walnuss-Serrano-Crunch
40min
Wirsing-Risotto mit Spiegelei
50 Min
Erbsen-Risotto
50 Min
Grünkohl-Risotto
40min
Fenchel-Risotto
35min
Fenchel-Risotto
40min
Grünkohl-Risotto
50 Min
Petersilienwurzel-Risotto
40min
Petersilien-Risotto mit Roter Bete
35min
Mangoldrisotto
50 Min
Spinat-Risotto mit Ziegenkäse
35min
Kürbis-Parmigiana
2 godz.