Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 130 g Grünkohl, ohne Strunk, in groben Stücken
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 80 g Schalotten
- 1 Knoblauchzehe
- 2 EL Olivenöl
- 300 g Risottoreis
- 150 g trockener Weißwein
- 850 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 1 gestr. TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 20 g Butter
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portionen
- Kalori
- 2034 kJ / 486 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 59 g
- Yağ
- 17 g
- Lif
- 3.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Wirsing-Risotto mit Spiegelei
50 min
Gelbe-Bete-Risotto
2sa
Rotkohl-Risotto
50 min
Mangold-Kartoffel-Gemüse mit pochierten Eiern
45 min
Erbsen-Risotto
50 min
Grünkohlrisotto
40 min
Fenchel-Risotto
35 min
Fenchel-Risotto
40 min
Petersilienwurzel-Risotto
40 min
Rote-Bete-Risotto mit Ziegenkäse
40 min
Mangold-Polenta-Auflauf mit Ricotta
1h
Mangoldrisotto
50 min