Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g Parmesan, in Stücken
- ½ Bund Petersilie, ohne Stiele
- 2 Zwiebeln, klein, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 500 g Petersilienwurzeln, in Stücken
- 100 g Möhren, in Stücken
- 200 g Risottoreis
- 550 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 1 TL Curry, mild
- ½ TL Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
- 20 g Butter
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1556 kJ / 372 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 49 g
- Yağ
- 12 g
- Lif
- 7.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pastinaken-Porreesuppe mit Walnusscroûtons
50min
Petersilien-Risotto mit Roter Bete
35min
Gelbe-Bete-Risotto
2h
Grünkohlrisotto
40min
Grünkohl-Risotto
50min
Fenchel-Risotto
35min
Risotto mit Zucchini
40min
Fenchel-Risotto
40min
Fenchelpesto
10min
Mangoldrisotto
50min
Wirsing-Risotto mit Spiegelei
50min
Porree-Risotto mit Walnuss-Serrano-Crunch
40min