Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g Parmesan, in Stücken
- ½ Bund Petersilie, ohne Stiele
- 2 Zwiebeln, klein, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 500 g Petersilienwurzeln, in Stücken
- 100 g Möhren, in Stücken
- 200 g Risottoreis
- 550 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 1 TL Curry, mild
- ½ TL Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
- 20 g Butter
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1556 kJ / 372 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 49 g
- Yağ
- 12 g
- Lif
- 7.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Porree-Risotto mit Walnuss-Serrano-Crunch
40 Min
Wirsing-Risotto mit Spiegelei
50 Min
Gelbe-Bete-Risotto
2 Std.
Rotkohl-Risotto
50 Min
Erbsen-Risotto
50 Min
Grünkohlrisotto
40 Min
Fenchel-Risotto
35 Min
Fenchel-Risotto
40 Min
Grünkohl-Risotto
50 Min
Rote-Bete-Risotto mit Ziegenkäse
40 Min
Mangoldrisotto
50 Min
Spinat-Risotto mit Ziegenkäse
35 Min