Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Red bean paste
- 120 g dried adzuki beans
- water, for soaking
- 1000 g water, plus extra for soaking
- 50 g sugar
Red bean ice cream
- 400 g milk
- 100 g icing sugar
- 5 egg yolks
- 200 g pouring (whipping) cream
- 1 sprig fresh mint, leaves only, for ganishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2326 kJ / 553 kcal
- Protein
- 15.5 g
- Karbonhidrat
- 60.8 g
- Yağ
- 28.3 g
- Lif
- 2.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1h 45 min
He tao zhi ma hu (sweet walnut sesame soup)
35 min
Luo bo gao (radish cakes)
25h 20 min
Yam Rice
45 Min
Dou sha (red bean paste)
49hod. 10min
Acar (Nyonya Pickled Vegetables)
1h
Authentic Meat Floss
1h 40 min
Mantou buns
1 godz. 30 min
Kaya (coconut jam)
1h 10 min
Pandan chiffon cake
5 Std. 15 Min
Homemade Soy Milk
35 min
Soy milk
24 Std. 30 Min