Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 640 g Wasser
- 6 Eier (Kl. M), angestochen, kühlschrankkalt
- 60 g Weißweinessig, mild
-
½
TL Piment d'Espelette
veya ½ TL Cayenne-Pfeffer - 1 gestr. TL Salz
- 60 g Olivenöl
- 4 EL Schnittlauch, in feinen Röllchen
- 800 g Rettich, weiß, lang, geschält
- 1 Kresse-Beet, abgeschnitten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 626 kJ / 149 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 3 g
- Yağ
- 12 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Radisalat
10 min
Ei-Sauce zu gekochtem Spargel
10 min
Rote-Bete-Sülzchen mit Schmandsauce
6h 15min
Bacon-Kümmel-Dressing zu Kohlsalaten
10 min
Fenchelsalat
3 Std. 35 Min
Romanesco-Salat
1h 40min
Radieschensalat
10 min
Bunter Rettichsalat
1h 10 min
Blumenkohlsalat
40 min
Saure Kartoffelrädle
1h 5min
Radieschen-Rettich-Salat
15min
Meerrettichsuppe
45min