Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 640 g Wasser
- 6 Eier (Kl. M), angestochen, kühlschrankkalt
- 60 g Weißweinessig, mild
-
½
TL Piment d'Espelette
veya ½ TL Cayenne-Pfeffer - 1 gestr. TL Salz
- 60 g Olivenöl
- 4 EL Schnittlauch, in feinen Röllchen
- 800 g Rettich, weiß, lang, geschält
- 1 Kresse-Beet, abgeschnitten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 626 kJ / 149 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 3 g
- Yağ
- 12 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Radieschen-Rettich-Salat
15min
Wirsingcremesuppe mit Weißwein
45 min
Porree-Meerrettich-Cremesuppe
50min
Schwarzwurzeln mit Curry-Hollandaise
1u.
Rosenkohlsalat mit geräucherter Gänsebrust
1h 10min
Fränkisches Apfelweißkraut
50min
Radieschen-Ingwer-Dressing
10min
Radisalat
10min
Endiviensalat-Suppe
35min
Bunter Rettichsalat
1h 10min
Eingemachte Kohlrabischalen
168hod.
Pochiertes Rindfleisch mit Meerrettichsauce
1h 10min