Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g Wasser und etwas mehr zum Einweichen der Gelatine
- 12 Blätter weiße Gelatine
- 500 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 400 g Erbsen, frisch oder TK, aufgetaut
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Bund Schnittlauch (10 g), in Röllchen
- 400 g Crème fraîche
- 500 g Naturjoghurt
- 15 g Zitronensaft
- 1 ½ TL Salz
- 1 TL Pfeffer
- 250 g Räucherforellenfilet, in Würfeln (1 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 610 kJ / 146 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 6 g
- Yağ
- 10 g
- Lif
- 1.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gurkenmousse zu gebeiztem Lachs
4h
Rote-Bete-Meerrettich-Terrine mit Feldsalat
1h
Gebrannte Eierlikörcreme
1 Std. 15 Min
Lachsterrine mit gepfefferter Crème fraîche
1 Std. 20 Min
Spargel-Scampi-Terrine
10 Std.
Forellenmousse
5min
Thunfischpâté
4h 20min
Rote-Bete-Sülzchen mit Schmandsauce
6hod. 15min
Ricotta-Terrine mit Basilikum
5h
Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce
20min
Birnen-Walnuss-Terrine
5h 20min
Gewürz-Entenbrust mit Rote-Bete-Risotto
25 Std.