Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g Wasser und etwas mehr zum Einweichen der Gelatine
- 12 Blätter weiße Gelatine
- 500 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 400 g Erbsen, frisch oder TK, aufgetaut
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Bund Schnittlauch (10 g), in Röllchen
- 400 g Crème fraîche
- 500 g Naturjoghurt
- 15 g Zitronensaft
- 1 ½ TL Salz
- 1 TL Pfeffer
- 250 g Räucherforellenfilet, in Würfeln (1 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 610 kJ / 146 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 6 g
- Yağ
- 10 g
- Lif
- 1.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Thunfischpâté
4h 20min
Krabbensuppe mit Sekt (Hamburg)
40min
Spargel-Scampi-Terrine
10h
Spargel-Panna-Cotta mit geräucherter Entenbrust
2 Std. 45 Min
Manchegocreme mit Cherry-Tomaten und schwarzen Oliven
30 Min
Wildpastetchen mit Portwein-Gelee
2 godz. 20 min
Steinbutt auf Chablis-Gemüse mit Estragonsauce und Sahne-Porree-Kartoffeln
1h
Kürbiskernparfait
5h 45 min
Forellencremesuppe
40min
Krabben-Lachs-Küchlein
1h
Herzhaftes Zitronen-Sabayon
10min
Zabaglione
15min