Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g Wasser und etwas mehr zum Einweichen der Gelatine
- 12 Blätter weiße Gelatine
- 500 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 400 g Erbsen, frisch oder TK, aufgetaut
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Bund Schnittlauch (10 g), in Röllchen
- 400 g Crème fraîche
- 500 g Naturjoghurt
- 15 g Zitronensaft
- 1 ½ TL Salz
- 1 TL Pfeffer
- 250 g Räucherforellenfilet, in Würfeln (1 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 610 kJ / 146 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 6 g
- Yağ
- 10 g
- Lif
- 1.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rosenkohl-Parmesan-Cremesuppe mit mariniertem Roastbeef
50min
Bärlauch-Panna-Cotta im Räucherlachs Mantel
4h 30min
Limetten-Ingwer-Mousse
8 Std. 20 Min
Rote-Bete-Meerrettich-Terrine mit Feldsalat
1hod.
Ricotta-Terrine mit Basilikum
5h
Spargel-Scampi-Terrine
10 Std.
Geflügelleber-Mousse zu Brioche
2hod.
Vitello Tonnato
48 Std.
Rote-Bete-Sülzchen mit Schmandsauce
6h 15min
Thunfischpâté
4h 20min
Forellencremesuppe
40 min
Herzhaftes Zitronen-Sabayon
10 min