Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Kaviar-Frischkäse-Creme
- 2 Blatt Gelatine
- Wasser zum Einweichen
- 50 g Weißwein
- 300 g Frischkäse
- 15 g Kaviar (z.B. von der Forelle)
- ½ Bund Schnittlauch, in feinen Ringen
Kresse-Radieschensalat und Fertigstellung
- 8 Scheiben Toastbrot
- 20 g Öl
- ½ TL Dijon-Senf
- ½ TL Salz
- ½ TL Zucker
- 10 g Apfelessig
- 10 g Orangensaft
- 150 g Radieschen, in feinen Scheiben (5 mm)
- 1 Kresse-Beet, abgeschnitten
- 10 g Kaviar (z.B. von der Forelle)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1918 kJ / 459 kcal
- Protein
- 16 g
- Karbonhidrat
- 29 g
- Yağ
- 30 g
- Lif
- 2.6 g
Alternatif tarifler
Lachsforelle mit Senf-Hollandaise und Ofenkartoffeln
45p
Gurkenmousse zu gebeiztem Lachs
4h
Steirische Fischsulz
7 Std.
Rote-Bete-Meerrettich-Terrine mit Feldsalat
1óra
Lachsforellentatar auf Erdäpfelcreme
35p
Rindercarpaccio mit Thunfisch-Limetten-Creme
9 godz.
Lachscreme mit Endiviensalat
2óra
Meerrettich-Creme mit Apfel-Gurken-Häckerle
4u. 30min
Forellen-Erbsen-Terrine
7h 45min
Bärlauch-Zabaglione
10 min
Marinierter Hirschrücken mit Rotkohlsalat
26h
Petersilien-Schaumsuppe mit Flusskrebsen
20min