Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Kaviar-Frischkäse-Creme
- 2 Blatt Gelatine
- Wasser zum Einweichen
- 50 g Weißwein
- 300 g Frischkäse
- 15 g Kaviar (z.B. von der Forelle)
- ½ Bund Schnittlauch, in feinen Ringen
Kresse-Radieschensalat und Fertigstellung
- 8 Scheiben Toastbrot
- 20 g Öl
- ½ TL Dijon-Senf
- ½ TL Salz
- ½ TL Zucker
- 10 g Apfelessig
- 10 g Orangensaft
- 150 g Radieschen, in feinen Scheiben (5 mm)
- 1 Kresse-Beet, abgeschnitten
- 10 g Kaviar (z.B. von der Forelle)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1918 kJ / 459 kcal
- Protein
- 16 g
- Karbonhidrat
- 29 g
- Yağ
- 30 g
- Lif
- 2.6 g
Alternatif tarifler
Mayonnaise mit gebrannten Frühlingszwiebeln
20min
Lila Erdäpfelmousseline
35min
Radieschen-Gurken-Salat mit Räucherlachs
40min
Spargel-Papaya-Cocktail
35min
Rhabarber-Parfait
8h 50min
Lammfilets im Bärlauchbiskuit
1h
Garnelencocktail
30min
Matjes-Salat mit Pflaumendressing
45min
Spargel-Zitronengras-Suppe
55min
Deftiges Krabbenfrühstück
25min
Matjes mit Radieschen-Apfel-Salat
40min
Champignons mit Chorizo gefüllt
35min