Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g Walnusshälften
- 500 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 500 g Rosenkohl, am Strunk kreuzweise eingeschnitten
- ½ Salz und etwas mehr zum Würzen
- ¼ Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- 30 g Orangensaft
- 20 g Walnussöl
- 20 g Weißweinessig
- 10 g körniger Senf
- 150 g Granatapfelkerne
- 200 g geräucherte Gänsebrust, in dünnen Scheiben
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1571 kJ / 375 kcal
- Protein
- 21 g
- Karbonhidrat
- 14 g
- Yağ
- 25 g
- Lif
- 7.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Spitzkohlsalat mit Sojadressing und Limonenkresse
40min
Wirsing-Speck-Salat
30min
Spargel mit Eier-Vinaigrette
40min
Radieschen-Rettich-Salat
15min
Kohlrabi-Zuckerschoten-Salat
3h 45 min
Spitzkohlsalat mit Röstzwiebeln
20 Min
Gerösteter lila Blumenkohl mit Sesam
40min
Lauwarmer Spargelsalat mit Reibekuchen
1 Std. 40 Min
Bunte Bete Rettich Salat mit Räucheraal
1 Std. 50 Min
Lauwarmer Blumenkohl-Erdnuss-Salat
35min
Bunter Rettichsalat
1h 10min
Lauwarmer Pastinakensalat
1h 5min