Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 5 Blätter Gelatine
- 1 Bund Dill, ohne Stiele
- 250 g Rote Bete aus dem Glas
- 100 g Perlzwiebeln aus dem Glas, abgetropft
- 20 g Honig
- 15 g Meerrettich aus dem Glas
- ¾ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
Schmandsauce
- 200 g Schmand
- 50 g Milch
- 1 TL Weißweinessig
- 1 Prise Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 40 g Friseesalat zur Dekoration
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 767 kJ / 183 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 16 g
- Yağ
- 11 g
- Lif
- 2.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rote-Bete-Meerrettich-Terrine mit Feldsalat
1 godz.
Spargel-Panna-Cotta mit geräucherter Entenbrust
2h 45min
Steirische Fischsulz
7sa
Sellerieswirlsuppe
35min
Forellen-Erbsen-Terrine
7h 45min
Matjesfilets in Rotweinsud
12h
Meerrettichsuppe mit geräucherter Forelle
30 min
Meerrettich-Creme mit Apfel-Gurken-Häckerle
4h 30min
Forellencremesuppe
40 min
Herzhaftes Zitronen-Sabayon
10 Min
Gebeizte Forelle mit Kartoffel-Sellerie-Stampf
4h
Meerrettichsuppe
45 min