Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 5 Blätter Gelatine
- 1 Bund Dill, ohne Stiele
- 250 g Rote Bete aus dem Glas
- 100 g Perlzwiebeln aus dem Glas, abgetropft
- 20 g Honig
- 15 g Meerrettich aus dem Glas
- ¾ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
Schmandsauce
- 200 g Schmand
- 50 g Milch
- 1 TL Weißweinessig
- 1 Prise Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 40 g Friseesalat zur Dekoration
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 767 kJ / 183 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 16 g
- Yağ
- 11 g
- Lif
- 2.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rote-Bete-Meerrettich-Terrine mit Feldsalat
1h
Putello Tonnato
4 godz.
Rote-Bete-Carpaccio
2 Std. 45 Min
Lachsterrine mit gepfefferter Crème fraîche
1 godz. 20 min
Meerrettich-Creme mit Apfel-Gurken-Häckerle
4h 30min
Forellenmousse
5min
Thunfischpâté
4h 20min
Marinierte Möhren
50 min
Forellen-Erbsen-Terrine
7h 45min
Weißes Paradeismousse mit Rucola und Paradeisflakes
10 godz. 50 min
Rotweinbirnen
3 Std. 20 Min
Matjesfilets in Rotweinsud
12h