Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Rote-Bete-Meerettich-Terrine
- 30 g Pumpernickel
- 1 EL Kürbiskerne (10 g)
- 100 g Rote Bete, gekocht, in Stücken (3 cm)
- 10 g Weißweinessig
- 5 g Zitronensaft
- 10 g Haselnussöl
- 4 Prisen Salz
- 2 Prisen Cayenne-Pfeffer
- ¼ TL Zucker
- 1 Pck. gebrauchsfertige Gelatine (z. B. Gelatine fix oder Sofort Gelatine) (15 g)
- 50 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 20 g Sahne-Meerrettich
- 80 g Crème fraîche
Salatdressing und Fertigstellung
- 1 Schalotte
- 2 Stängel Estragon, abgezupft
- ½ TL Senf
- 15 g Zitronensaft
- 30 g Kürbiskernöl
- 30 g Wasser
- ¼ TL Zucker
- ¼ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 100 g Feldsalat
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1060 kJ / 253 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 7 g
- Yağ
- 23 g
- Lif
- 2.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Käseknödel mit Rotkohl-Rote-Bete-Salat
1 Std. 30 Min
Gurkenmousse zu gebeiztem Lachs
4 godz.
Rote-Bete-Carpaccio
2 Std. 45 Min
Meerrettich Cheescake mit Roter Bete
1 Std. 10 Min
Linsentatar mit Räucherforelle
45min
Gazpacho à la Sansibar mit Avocadotatar
30min
Thunfischpâté
4h 20min
Spargel-Papaya-Cocktail
35min
Räucherforellenmousse mit Gurke
2h 40min
Barolo-Birne mit Honig-Parfait
10 Std.
Herzhaftes Zitronen-Sabayon
10 min
Petersilienwurzel-Suppe mit Rote-Linsen-Püree
1h