Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Rote-Bete-Meerettich-Terrine
- 30 g Pumpernickel
- 1 EL Kürbiskerne (10 g)
- 100 g Rote Bete, gekocht, in Stücken (3 cm)
- 10 g Weißweinessig
- 5 g Zitronensaft
- 10 g Haselnussöl
- 4 Prisen Salz
- 2 Prisen Cayenne-Pfeffer
- ¼ TL Zucker
- 1 Pck. gebrauchsfertige Gelatine (z. B. Gelatine fix oder Sofort Gelatine) (15 g)
- 50 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 20 g Sahne-Meerrettich
- 80 g Crème fraîche
Salatdressing und Fertigstellung
- 1 Schalotte
- 2 Stängel Estragon, abgezupft
- ½ TL Senf
- 15 g Zitronensaft
- 30 g Kürbiskernöl
- 30 g Wasser
- ¼ TL Zucker
- ¼ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 100 g Feldsalat
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1060 kJ / 253 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 7 g
- Yağ
- 23 g
- Lif
- 2.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cappuccino von Waldpilzen mit Serrano-Chips
25 min
Linsentatar mit Räucherforelle
45 Min
Linsensalat mit Räucherforelle und Granatapfel
1 godz. 50 min
Forellenmousse
5 Min
Ricotta-Terrine mit Basilikum
5 Std.
Skrei mit Muschelragout
1h 45min
Räucherforellenmousse mit Gurke
2h 40min
Spargel-Panna-Cotta mit geräucherter Entenbrust
2h 45min
Lachscreme mit Endiviensalat
2h
Thunfischpâté
4 Std. 20 Min
Herzhaftes Zitronen-Sabayon
10 Min
Meerrettich Cheescake mit Roter Bete
1h 10min