Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Rote-Bete-Meerettich-Terrine
- 30 g Pumpernickel
- 1 EL Kürbiskerne (10 g)
- 100 g Rote Bete, gekocht, in Stücken (3 cm)
- 10 g Weißweinessig
- 5 g Zitronensaft
- 10 g Haselnussöl
- 4 Prisen Salz
- 2 Prisen Cayenne-Pfeffer
- ¼ TL Zucker
- 1 Pck. gebrauchsfertige Gelatine (z. B. Gelatine fix oder Sofort Gelatine) (15 g)
- 50 g Sahne
- 20 g Sahne-Meerrettich
- 80 g Crème fraîche
Salatdressing und Fertigstellung
- 1 Schalotte
- 2 Stängel Estragon, abgezupft
- ½ TL Senf
- 15 g Zitronensaft
- 30 g Kürbiskernöl
- 30 g Wasser
- ¼ TL Zucker
- ¼ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 100 g Feldsalat
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1060 kJ / 253 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 7 g
- Yağ
- 23 g
- Lif
- 2.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Spargel-Panna-Cotta mit geräucherter Entenbrust
2h 45min
Lachscreme mit Endiviensalat
2 Std.
Birnen-Walnuss-Terrine
5 godz. 20 min
Meerrettichsuppe mit geräucherter Forelle
30 Min
Ravanello Tonnato
20 Min
Rote-Bete-Sülzchen mit Schmandsauce
6 godz. 15 min
Herzhaftes Zitronen-Sabayon
10 Min
Spargel mit Ziegenkäse und Portweinzwiebeln
50 Min
Ricotta-Terrine mit Basilikum
5 Std.
Marinierter Spargel mit Avocadocreme
1 Std. 30 Min
Gurkenmousse zu gebeiztem Lachs
4 godz.
Forellenmousse
5 Min