Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g Parmesan, in Stücken
- 6 - 8 Salbeiblätter
- 1000 g Kartoffeln, mehligkochend, in kleinen Stücken
- 500 g Milch
- 50 g Olivenöl
- 1 TL Salz
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1820 kJ / 434 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 43 g
- Yağ
- 22 g
- Lif
- 5.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Staudensellerie-Birnen-Schaumsuppe
50 min.
Selleriecremesuppe mit Chilibutter
30 Min
Pastinaken-Cremesuppe
45 min
Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce
20 Min
Sauce mit rotem Radicchio
25 min.
Saltimbocca auf Erbsen-Polenta
30 Min
Gebratene Kalbsleber mit Petersilienwurzelpüree
1u. 10min
Petersilienwurzel-Suppe mit Rote-Linsen-Püree
1h
Tomatendressing | Portwein | Apfel
5 godz. 30 min
Kartoffel-Sellerie-Püree mit Nussbutter
35 Min
Jakobsmuscheln auf Pastinakenpüree mit Schinken-Croutons
40 Min
Fenchelpesto
10 min