Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g basmati rice
- 500 g water, plus extra for soaking
- 3 garlic cloves
- 30 g eschalots
- 100 g brown onion, cut into quarters
- 2 ½ cm piece fresh ginger, peeled
- 60 g ghee
- 100 g tomato paste
- 300 g tomato, cut into cubes (2 cm)
- 2 tsp salt
- 1 cinnamon quill
- 1 dried bay leaf
- 4 whole cloves
- 1 star anise
- 3 cardamom pods
- Besin Değeri
- şuna göre 4 portions
- Kalori
- 6651.1 kJ / 1583.6 kcal
- Protein
- 24.7 g
- Karbonhidrat
- 221.7 g
- Yağ
- 62.3 g
- Doymuş Yağ
- 39.4 g
- Lif
- 17.8 g
- Sodyum
- 5145.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Nasi Kampung (Kampung-style fried rice)
20min
Rendang ayam nogori (chilli padi chicken rendang)
1 godz. 15 min
Char Kway Teow
15min
Ayam masak merah (spicy tomato chicken)
1 godz. 20 min
Nasi Kampung (Kampung Style Fried Rice)
20min
Teh tarik (pulled milk tea)
15min
Asam pedas ikan (spicy tamarind fish)
40min
Nasi Lemak
45 min
Chilli Stuffed Fish
1 godz.
Soto ayam (spiced chicken soup)
1 godz.
Sambal kacang (peanut sauce)
35min
Pau Sambal (Malaysia Burger)
1 godz.