Cihazlar ve Aksesuarlar
Sambal udang (Skinnymixers)
Hazırlık 10 dk
Toplam 50 dk
4 portions
Malzemeler
-
fresh coriander leaves20 g
-
fresh basil leaves3
-
brown onion cut into quarters200 g
-
apple cider vinegar25 g
-
fresh long red chilli trimmed and deseeded if preferred1
-
garlic cloves4
-
fresh ginger peeled20 g
-
salt2 tsp
-
shrimp paste10 g
-
water100 g
-
olive oil60 g
-
chilli powder½ tsp
-
coconut sugar (see Tips)10 g
-
canned tomatoes400 g
-
tomato paste20 g
-
large raw prawns peeled and deveined300 g
-
lemon cut into wedges, to serve1
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 4 portions
Sodyum
6494.9 mg
Protein
72.4 g
Kalori
4366 kJ /
1039.5 kcal
Yağ
62.7 g
Lif
15.5 g
Doymuş Yağ
9.9 g
Karbonhidrat
39.1 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Skinnymixers 'A Little Taste of...'
9 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Mee Goreng Mamak
15 dk
Sambal kacang (peanut sauce)
35 dk
Nasi tomato (tomato rice)
40 dk
Ayam masak merah (spicy tomato chicken)
1sa 20 dk
Rendang ayam nogori (chilli padi chicken rendang)
1sa 15 dk
Nasi Kampung (Kampung Style Fried Rice)
20 dk
Asam pedas ikan (spicy tamarind fish)
40 dk
Ayam kapitan (chicken curry)
45 dk
Soto ayam (spiced chicken soup)
1sa
Tom Yum Goong
30 dk
Nyonya Chicken Rendang
45 dk
Thai Steamed Fish With Lime
30 dk