
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 dal kişniş yaprağı
- 4 dal maydanoz yaprağı
- 200 g soğan ikiye bölünmüş
- 400 g kemiksiz kuzu kol (bk. öneriler), kuşbaşı doğranmış (4 cm x 4 cm)
- 3 tk tuz
- ½ tk toz karabiber
- 40 g zeytinyağı
- 400 g havuç parçalara bölünmüş (yakl. 1.5 cm)
- 250 g turp 6 veya 8 parçaya bölünmüş (büyüklüğüne bağlı)
- 1 tk toz tarçın
- 1 tk toz zencefil
- 900 g su
- 300 g derisiz tavuk göğsü fileto ince şeritler halinde kesilmiş (eni yakl. 2 cm)
- 6 kasap sosisi (isteğe bağlı)
- 400 g kabak dilimlenmiş (yakl. 1.5 cm)
- 350 g köftelik bulgur
- 70 g kuru üzüm
- 350 g konserve nohut süzdürülmüş
-
1 - 2
tk harissa ezmesi
veya 1 - 2 tk acı biber ezmesi
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 900 kcal / 3753 kJ
- Protein
- 51 g
- Yağ
- 43 g
- Karbonhidrat
- 70 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Buharda Pişmiş Somon
30 dk
Limon ve Bal Soslu Meyve Tabağı
Değerlendirme yok
Dereotlu Süzme Yoğurt Soslu Salatalık Dilimleri
10 dk
Beşamel Soslu Somon ve Brokoli
30 dk
Karayip Yahnisi ve Buharda Pirinç Pilavı
9sa 15 dk
Avokadolu Hindistan Cevizli Dondurma
6sa 15 dk
Yavaş Pişirilmiş Sebzeli Dana Yahni
3sa 15 dk
Glütensiz İçli Köfte
1sa 30 dk
Fırında Biber Soslu Patatesli Köfte
1sa 35 dk
Etli Türlü
1sa 20 dk
Kabak Tatlısı
7sa
Pirinç Pilavı (Osmancık Pirinci ile)
40 dk