Cihazlar ve Aksesuarlar
Tavuklu Kuzu Etli Bulgur
Hazırlık 40 dk
Toplam 1sa 10 dk
6 porsiyon
Malzemeler
-
kişniş yaprağı4 dal
-
maydanoz sadece yaprakları4 dal
-
soğan ikiye bölünmüş200 g
-
kemiksiz kuzu kol (bk. öneriler), kuşbaşı doğranmış (4 cm x 4 cm)400 g
-
tuz3 tk
-
toz karabiber½ tk
-
zeytinyağı40 g
-
havuç parçalara bölünmüş (yakl. 1.5 cm)400 g
-
turp 6 veya 8 parçaya bölünmüş (büyüklüğüne bağlı)250 g
-
toz tarçın1 tk
-
toz zencefil1 tk
-
su900 g
-
derisiz tavuk göğsü fileto ince şeritler halinde kesilmiş (eni yakl. 2 cm)300 g
-
kasap sosisi (isteğe bağlı)6
-
kabak dilimlenmiş (yakl. 1.5 cm)400 g
-
köftelik bulgur350 g
-
kuru üzüm70 g
-
konserve nohut süzdürülmüş350 g
-
1 - 2 tk acı biber ezmesiharissa ezmesi1 - 2 tk
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Protein
51 g
Kalori
3753 kJ /
900 kcal
Yağ
43 g
Karbonhidrat
70 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Her Katında Ayrı Lezzet
72 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Sebzeli Kızarmış Tavuk
1sa 10 dk
Rokforlu ve etli pırasa çorbası
30 dk
Zighini ( Baharatlı ve Kuzu Etli Etiyopya Yahnisi)
1sa 10 dk
Fırında Fas Usulü Balık Tajin ve Hurmalı Kuskus
1sa 15 dk
Hawaii Burger
50 dk
Meksika Usulü Fasulyeli Kuzu
50 dk
Baharatlı Nohut ''Chana Masala''
1sa 30 dk
Kuzu Gerdan Yahni
1sa 45 dk
Turplu krem peynir
10 dk
Domates Soslu ve Enginarlı Cannelloni
1sa 35 dk
Kırmızı Biber Soslu Tavuk Sarma ( vakumda pişirme)
2sa 10 dk
Kıymalı Meksika Fasulyesi (Chili Con Carne)
35 dk