Cihazlar ve Aksesuarlar
7 Baharatlı Tavuk ve Pilav
Hazırlık 10 dk
Toplam 35 dk
6 porsiyon
Malzemeler
Baharat Karışımı
-
muskat, toz½ tk
-
karabiber, taze toz1 silme yk
-
kişniş tohumu1 yk
-
kimyon tohumu1 yk
-
karanfil1 yk
-
çubuk tarçın1
-
kakule bütün, yeşil10
Tavuk
-
soğan , ikiye bölünmüş200 g
-
zeytinyağı50 g
-
su900 g
-
tuz1 tk
-
pirinç , yıkanmış, durulanmış300 g
-
tavuk göğsü fileto, derisiz , küp küp kesilmiş (2 cm)700 - 800 g
-
dolmalık fıstık, çiğ30 g
-
soyulmuş badem30 g
-
Antep fıstığı, kabuksuz, tuzsuz30 g
-
kişniş yaprağı , doğranmış4 - 5 dal
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Kalori
2158 kJ /
513 kcal
Protein
3 g
Karbonhidrat
44 g
Yağ
22 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiBunları da beğenebilirsiniz...
Rozbif, Parmesanlı Minik Çörekler ve Haşlanmış Sebzeler
Değerlendirme yok
Tavuk Baget ve Biralı Sos
1sa 30 dk
Ahtapot Salatası (vakumda pişirme)
8sa
Turplu Taze Otlu Quark
5 dk
Meksika Usulü Fasulyeli Kuzu
50 dk
Salatalık Çorbası ve Karides Çöp Şiş
35 dk
Tavuk Dürüm
40 dk
Tütsülenmiş Uskumrulu ve Semizotlu Dip
10 dk
Köri Soslu Kızarmış Çıtır Tavuk ve Pilav (Chicken Katsu Curry)
1sa 40 dk
Kurutulmuş Domates Pesto Dolgulu Tavuk Göğsü
50 dk
İmam Bayıldı
1sa
Biberli Tavuk Şiş ve Pirinç Pilavı
1sa 5 dk