Cihazlar ve Aksesuarlar
7 Baharatlı Tavuk ve Pilav
Hazırlık 10 dk
Toplam 35 dk
6 porsiyon
Malzemeler
Baharat Karışımı
-
muskat, toz½ tk
-
karabiber, taze toz1 silme yk
-
kişniş tohumu1 yk
-
kimyon tohumu1 yk
-
karanfil1 yk
-
çubuk tarçın1
-
kakule bütün, yeşil10
Tavuk
-
soğan , ikiye bölünmüş200 g
-
zeytinyağı50 g
-
su900 g
-
tuz1 tk
-
pirinç , yıkanmış, durulanmış300 g
-
tavuk göğsü fileto, derisiz , küp küp kesilmiş (2 cm)700 - 800 g
-
dolmalık fıstık, çiğ30 g
-
soyulmuş badem30 g
-
Antep fıstığı, kabuksuz, tuzsuz30 g
-
kişniş yaprağı , doğranmış4 - 5 dal
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Kalori
2158 kJ /
513 kcal
Protein
3 g
Karbonhidrat
44 g
Yağ
22 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiBunları da beğenebilirsiniz...
Kızarmış Ekmekler Üstünde Kuşkonmaz Kreması ve Yumurta
1 godz.
Taze Otlu Hamura Sarılı Levrek ve Basmati Pilavı
2 godz. 30 min
Ekmek Çanağında Domuz Bacon'lı Dana Yahni
6 godz. 30 min
Et Bulyon (Sotelenmiş Sebzeli)
3 godz.
Frambuaz Soslu Kaju Panna Cotta (vegan)
3 godz. 20 min
Karnabaharlı Pilav ve Köri Soslu Köfte
1 godz. 5 min
Dana Jambon ve Sucuklu Domates Soslu Makarna
40 min
Et Bulyon
45 min
Fas Usulü Kuzu Burger ve Harissalı Yoğurt Sosu
1 godz. 5 min
Rokforlu ve etli pırasa çorbası
30 min
Vanilya ve Misket Limonlu Ananas
1 godz.
Baharatlı ve Yer Fıstıklı Tavuk, Basmati Pilavı
1 godz. 25 min