Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 dal maydanoz, sadece yaprakları
- 1 dal dereotu, sadece yaprakları
- 25 g kırmızı soğan, ikiye bölünmüş
- 40 g domates, ikiye bölünmüş
- 955 g su
- 90 g kıyma, dana veya kuzu, çift çekilmiş
-
45
g pilavlık bulgur, 15 dakika kaynar
suda bekletilip süzdürülmüş - 10 g zeytinyağı
-
20
g tereyağı, oda sıcaklığında veya
eritilmiş - 5 g limon suyu
- ¾ tk kuru nane
-
4
yeşil dolmalık biber, orta boy, sapı
kesilmiş, çekirdekleri çıkarılmış
- Besin Değeri
- şuna göre 4 adet
- Kalori
- 669 kJ / 160 kcal
- Protein
- 6.4 g
- Karbonhidrat
- 10.8 g
- Yağ
- 10 g
- Lif
- 3.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Fırında Püreli Kaşarlı Köfte ve Cacık
1 godz. 15 min
Etli Biber Dolması
1h 20 min
Karnıyarık
1 Std.
Fırında Biber Soslu Patatesli Köfte
1 godz. 35 min
Domates Soslu Maydanozlu Köfte ve Pirinç Pilavı
1h 20 min
Domatesli Biberli Ciger (Bebek Yemeği)
30 min
Kremalı Mantarlı Et
1h 10 min
Acı Biberli Sebze
1 godz. 5 min
Domates Soslu Köfte Topları (yavaş pişirme)
3h 40 min
Kıymalı Kabak Graten
50 Min
Lokma
4 godz. 35 min
Şiş Köfte ve Kişnişli Yoğurt Sos
1h 20 min