Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g tavuk kalçası, derisiz, kemiksiz, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 60 g galeta unu
- 320 g soğan, dörde bölünmüş
- 3 diş sarımsak
- 6 - 8 dal maydanoz yaprağı, taze, servis etmek için ekstra kıyılmış maydanoz
- 1 tk tuz, yumurtaya koymak için ekstra 1 tutam tuz
- 1 tutam karabiber
- 3 yumurta
- 7 - 8 yk un
- 500 g kızartma yağı
- 700 g patates, dilimlenmiş (yaklaşık 8 mm)
- 1 tutam safran lifi (isteğe bağlı)
- 40 g zeytinyağı
-
50
g brendi
veya 50 g su - 1000 g tavuk suyu
- Besin Değeri
- şuna göre 6 porsiyon
- Kalori
- 12807.1 kJ / 3063.9 kcal
- Protein
- 163.8 g
- Karbonhidrat
- 214.9 g
- Yağ
- 172.1 g
- Doymuş Yağ
- 32.7 g
- Lif
- 20.5 g
- Sodyum
- 3560.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sebzeli Levrek Çorbası
40min
Haşlanmış Pirinç
25min
Yavaş Pişirilmiş Nohut
26h 5 min
Zencefilli Baharat Karışımı
Pas d’évaluation
Zeytinyağlı ve Buzlu Cold Brew Kahve
5 min
Tam Buğday, Zencefil ve Kahveli Muffinler
2 godz. 5 min
Kremalı Fransız Salata Sosu
Pas d’évaluation
Vejetaryen Pizza
Pas d’évaluation
Salatalık Turşusu (Tatlı)
Pas d’évaluation
Meksika Fasulyesi ve Köz Mısırlı Salata
Pas d’évaluation
Karidesli Şehriye Çorbası
40min
Biber Soslu Tavuk Baget, Kabak ve Beyaz Peynirli Kuskus
55 分钟