Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g tavuk kalçası, derisiz, kemiksiz, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 60 g galeta unu
- 320 g soğan, dörde bölünmüş
- 3 diş sarımsak
- 6 - 8 dal maydanoz yaprağı, taze, servis etmek için ekstra kıyılmış maydanoz
- 1 tk tuz, yumurtaya koymak için ekstra 1 tutam tuz
- 1 tutam karabiber
- 3 yumurta
- 7 - 8 yk un
- 500 g kızartma yağı
- 700 g patates, dilimlenmiş (yaklaşık 8 mm)
- 1 tutam safran lifi (isteğe bağlı)
- 40 g zeytinyağı
-
50
g brendi
veya 50 g su - 1000 g tavuk suyu
- Besin Değeri
- şuna göre 6 porsiyon
- Kalori
- 12807.1 kJ / 3063.9 kcal
- Protein
- 163.8 g
- Karbonhidrat
- 214.9 g
- Yağ
- 172.1 g
- Doymuş Yağ
- 32.7 g
- Lif
- 20.5 g
- Sodyum
- 3560.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Papatyalı Limonata
15min
Rezene, Kereviz Sapı ve Yeşil Elma Salatası
Değerlendirme yok
Fındık, Armut ve Rokfor Peynirli Salata
Değerlendirme yok
Pancar Carpaccio
Değerlendirme yok
Vejetaryen Pizza
Değerlendirme yok
Hollandez Soslu Bonfile ve Fırınlanmış Sebzeler
1小时 20 分钟
Yavaş Pişirilmiş Sebzeli Dana Yahni
3h 15min
Sebzeli Tavuk Fricasse
2h
Kişniş ve Yumurtalı Sebze Çorbası
45 Min
Zeytinli Köfteli Spaghetti
40 Min
Rendelenmiş Patates Pancake
55min
Coleslaw Thermomix® Kesme Aparatı ile
10min