Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g kuru fasulye
- 1000 g su, fasulyeleri ıslatmak için üzerlerini 3 parmak geçecek kadar ekstra su
- Besin Değeri
- şuna göre 550 g
- Kalori
- 324.3 kJ / 77.5 kcal
- Protein
- 4.5 g
- Karbonhidrat
- 17.5 g
- Yağ
- 0.5 g
- Doymuş Yağ
- 0.3 g
- Lif
- 6.8 g
- Sodyum
- 55 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Yoğurt
19sa 45 dk
Kemik / Et Suyu (yavaş pişirme)
3h 25min
Çilek ve Zencefilli Mokteyl
Değerlendirme yok
Yoğurt (Karıştırma Kabında)
12ωρ. 10 λεπτ.
Yavaş Pişirilmiş Nohut
26h 5min
Etli Taze Fasulye
1h 10min
Bearnez Soslu Bonfile
Değerlendirme yok
Patates Graten
1h 10min
Sebzeli Galette
1h 30min
Salatalık Turşusu (Tatlı)
Değerlendirme yok
Pişmiş Beyaz Balık Püresi (Dondurulmuş)
Değerlendirme yok
Hainan Usulü Tavuklu Pilav
1h 20min