
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g kuru fasulye
- 1000 g su, fasulyeleri ıslatmak için üzerlerini 3 parmak geçecek kadar ekstra su
- Besin Değeri
- şuna göre 550 g
- Kalori
- 324.3 kJ / 77.5 kcal
- Protein
- 4.5 g
- Karbonhidrat
- 17.5 g
- Yağ
- 0.5 g
- Doymuş Yağ
- 0.3 g
- Lif
- 6.8 g
- Sodyum
- 55 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Buğday ve Nohutlu Soğuk Yoğurt Çorbası
9h
Somon ve Rezeneli Risotto
25 min
İmam Bayıldı
1h
Sarımsaklı Zeytinyağı
25 min
Sebze Suyu
3h 15min
Sebzeli Tavuk Fricasse
2 Std.
Vegan Çedar Peyniri
3h 10min
Kremalı ve Beyaz Şarap Soslu Midye
45 min
Tavuklu Kuzu Etli Bulgur
1h 10 min
Chawan Mushi - Japon Usulü Buharda Yumurta
35min
Karidesli Şehriye Çorbası
40 min
Yavaş Pişirilmiş Nohut
26sa 5 dk