Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g kuru fasulye
- 1000 g su, fasulyeleri ıslatmak için üzerlerini 3 parmak geçecek kadar ekstra su
- Besin Değeri
- şuna göre 550 g
- Kalori
- 324.3 kJ / 77.5 kcal
- Protein
- 4.5 g
- Karbonhidrat
- 17.5 g
- Yağ
- 0.5 g
- Doymuş Yağ
- 0.3 g
- Lif
- 6.8 g
- Sodyum
- 55 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Köfte ve Domatesli Pilav
1h
Hollandez Soslu Bonfile ve Fırınlanmış Sebzeler
1h 20min
Patates Salatası
1h
Erik Clafoutis
Değerlendirme yok
Pancar Carpaccio
Değerlendirme yok
Sebzeli Vejetaryen Pilavı (kremamsı kıvamlı)
25 Min
Vegan Peynir Sosu
50 min
Mojito
10 Min
Patates ve Sebze Eşliğinde Yoğurt Soslu Hint Usulü Balık
1h
Patlıcanlı ve Bademli Dip
20min
Vanilya Sosu (İngiliz kreması)
Değerlendirme yok
Kremalı Mantar Soslu Hindi ve Spaetzle
45 min