Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g soğan, dörde bölünmüş
- 30 g susam yağı
- 150 g havuç, çubuklar halinde kesilmiş (1 cm x 5 cm)
- 50 g sap kereviz, dilimler halinde kesin (1 cm)
- 30 g beyaz miso (ya da shiro miso) (beyaz)
- 20 g soya sosu
- 300 g tavuk göğsü, derisiz, kemiksiz, ince şeritler halinde kesin (yaklaşık 0,5 cm)
- 1 yk ev yapımı tavuk bulyon ezmesi
- 900 g su
- 100 g herhangi bir pirinç eriştesi cinsi
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1512.3 kJ / 363.3 kcal
- Protein
- 20.8 g
- Karbonhidrat
- 30.5 g
- Yağ
- 17.5 g
- Doymuş Yağ
- 3.5 g
- Lif
- 3.3 g
- Sodyum
- 1.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kıyma
35min
Terbiyeli Bezelyeli Tavuk Çorbası
50min
Çedarlı Pırasa Çorbası
50min
Limonlu Pişmeyen Cheesecake
8h 15min
Uzakdoğu Sebzeleri Eşliğinde Beş Baharatlı Mantarlı Ördek ve Pirinç Pilavı
1 godz. 5 min
Tatlı Ekşi Soslu Balık ve Pilav
Değerlendirme yok
Sabayon
15min
Gazpacho
10min
Rokforlu ve etli pırasa çorbası
30min
Vegan Makarna
1h
7 Baharatlı Tavuk ve Pilav
35min
Kore Usulü Kızarmış Tavuk
4sa