Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g soğan, dörde bölünmüş
- 30 g susam yağı
- 150 g havuç, çubuklar halinde kesilmiş (1 cm x 5 cm)
- 50 g sap kereviz, dilimler halinde kesin (1 cm)
- 30 g beyaz miso (ya da shiro miso) (beyaz)
- 20 g soya sosu
- 300 g tavuk göğsü, derisiz, kemiksiz, ince şeritler halinde kesin (yaklaşık 0,5 cm)
- 1 yk ev yapımı tavuk bulyon ezmesi
- 900 g su
- 100 g herhangi bir pirinç eriştesi cinsi
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1512.3 kJ / 363.3 kcal
- Protein
- 20.8 g
- Karbonhidrat
- 30.5 g
- Yağ
- 17.5 g
- Doymuş Yağ
- 3.5 g
- Lif
- 3.3 g
- Sodyum
- 1.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bonfile ve Meksika fasulyeli Tex-Mex Tortilla
1h 20min
Pazılı ve Kuru Domatesli Kiş
1 godz.
Hindiba ve Gorgonzola Peynirli Puf Börekleri
1h 5min
Kestane ve Kuru Meyve Doldurulmuş Hindi
Değerlendirme yok
Sebze Suyu
Değerlendirme yok
Gravyer Peyniri Dolgulu Somon Köftesi ve Salata
1h 5min
Somon Tartar
10 min
Fırında Kuzu Kol, Parmesanlı Polenta ve Brokoli
16 godz.
Dim Sum 'Shao Mai'
2 godz.
Rokforlu ve etli pırasa çorbası
30min
Tam Buğdaylı Pide
1 godz. 35 min
Çiğ Köfte
1h 45min