Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 - 400 g yasemin pirinci
- 300 - 580 g su
- 10 - 20 g sıvı yağ
- ½ - 1 tk tuz
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 964 kJ / 230 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 46 g
- Yağ
- 3 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 284 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Yabani Havuçlu ve Limonlu Tavuk
Brak ocen
Fırınlanmış Hindi ve Sebzeli Gravy Sos
55 godz.
Füme Somonlu Karabuğdaylı Bliniler
2 Std.
Limonlu Sabayon Soslu Kuşkonmaz, Parmesanlı Pirinç Pilavı
1 Std.
Bal Kabağı Çorbası, Sebze ve Pilav Eşliğinde Balık, Elmalı Armutlu Crumble
1 Std.
Et Bulyon
45 Min
Sebze Bulyon
1 Std.
Yumurtalı, Sebzeli ve Karidesli Çin Pilavı
45 Min
Mango Soslu Somon ile Taze Fasulye ve Havuç
1 Std.
Vanilya Sosu (İngiliz kreması)
15 Min
Yavaş Pişirilmiş Mantarlı Dana Sokum
5h 20min
Basmati Pilavı
1 Std.