Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g bal
- 1800 g su
- 500 g kuru kayısı (gün kurusu), ikiye bölünmüş
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 436 kJ / 104 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 23.5 g
- Yağ
- 0.1 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bulgurlu Kıymalı Ispanak
30 Min
Ezogelin Çorbası
1h 5min
Cacık
15 min
Meyve sosu (coulis)
15 min
Pirinçli Yayla Çorbası
50 min
Elmalı Tart
1 Std.
Buharda pişmiş biber
25 min
Elma Suyu
10 min
Rezeneli ve Armutlu İçecek
10 min
Fındıklı Tahin Pekmez
1 Std. 10 Min
Şeftali Kompostosu
3 Std. 30 Min
İrmik Helvası
1 Std. 25 Min