Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g bal
- 1800 g su
- 500 g kuru kayısı (gün kurusu), ikiye bölünmüş
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 436 kJ / 104 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 23.5 g
- Yağ
- 0.1 g
- Lif
- 2 g
Alternatif tarifler
Domatesli Şehriye Çorbası
30 Min
Şeftali Kompostosu
3 Std. 30 Min
Şerbetli Yoğurt Tatlısı
3 Std. 15 Min
Hibiskus Şerbeti
3h 25 min.
Tarhana Çorbası
25 Min
Şehriyeli Domates Çorbası
45 Min
Pirinçli Yayla Çorbası
50 Min
Güllaç
3h 25 min.
İrmikli Puding
20 Min
Reyhan Şerbeti
4 Std. 30 Min
İrmik Helvası
1 Std. 25 Min
Elma Kompostosu
20 Min