Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Köfteler
- 80 g ekmek, hafif bayatlamış
- ½ soğan
- 4 dal maydanoz yaprağı
- 1 tk kuru kekik
- 20 g zeytinyağı
- 500 g dana sokum, sinirleri ayıklanmış, parçalara bölünmüş (4 cm) ve hafifçe dondurulmuş
- 1 yumurta
- 20 g süt
- ½ tk tuz
- ½ tk karabiber, toz
- 2 - 3 yk zeytinyağı, kızartmak için
Beyaz Şaraplı Mantar Sos
- 60 g Parmesan peyniri, küp küp kesilmiş (3 cm)
- 60 g beyaz şarap, sek
- 1 yk mısır nişastası
- 1 diş sarımsak
- 30 g soğan
- 40 g tereyağı
- 200 g mantar, taze, ince dilimlenmiş
- 1 tutam tuz
- 1 tutam karabiber, toz
- 200 g krema
- 1 dal maydanoz yaprağı, süslemek için
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 2238 kJ / 532 kcal
- Protein
- 36 g
- Karbonhidrat
- 9 g
- Yağ
- 39 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Şiş Köfte ve Kişnişli Yoğurt Sos
1h 20 min
Kremalı Mantarlı Et
1h 10min
Yumurtalı, Sebzeli ve Karidesli Çin Pilavı
45min
Hollandez Soslu Bonfile ve Fırınlanmış Sebzeler
1h 20 min
Kanton Usulü Karidesli Pilav
50min
Mantarlı Risotto (2 porsiyon)
35 Min
Rakılı Enginarlı Adaçaylı Fava
2h 55min
Mango Soslu Ballı Misket Limonlu Tavuk
1h 15 min
Mantar Ezmesi
1h 40min
Buharda Patlıcanlı ve Ricottalı Lazanya
1h 25min
Karidesli ve Sarımsak Soslu Pirinç Şehriyesi
1h 15 min
Kore Usulü Kızarmış Tavuk
4h