Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Soslu tavuk
- 30 g bal
- ½ tk toz karabiber
- ½ tk tuz
- ½ - 1 tk toz tatlı kırmızı biber
- 1 diş sarımsak
- 1 misket limonu, kabuğun yeşil kısımları parçalara bölünmüş (1 cm) ve suyu
-
4
tavuk göğsü, derisiz, kemikli (yakl. 800 g) (bk. öneriler)
veya 4 tavuk göğsü fileto, derisiz, (yakl. 700 g)
Mango Sosu ve Buharda Tavuk
- 10 - 15 g kişniş yaprağı
- 3 - 6 misket limonu, kabuğunun yeşil kısımları parçalara bölünmüş (1 cm) ve suyu
- 2 diş sarımsak
- 100 g soğan, ikiye bölünmüş
- 75 g kırmızı biber, parçalara bölünmüş
-
1 - 2
taze jalapeño biberi, çekirdekleri çıkartılmış
veya 1 - 2 silme tk pul biber - 500 g olgun mango soyulmuş, parçalara bölünmüş (1-2 cm)
- 2 tk tuz
- 100 g şeker
- 250 g su
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1346 kJ / 321 kcal
- Protein
- 43 g
- Karbonhidrat
- 31 g
- Yağ
- 1 g
Alternatif tarifler
Fırında Chermoula Soslu Sebzeli Çipura
1 godz.
Sotelenmiş Ananas
Keine Bewertungen
Uzakdoğu Sebzeleri Eşliğinde Beş Baharatlı Mantarlı Ördek ve Pirinç Pilavı
1h 5min
Karışık Sebzeli Vejetaryen Fideua
Keine Bewertungen
Fındık, Armut ve Rokfor Peynirli Salata
Keine Bewertungen
Sebzeli Galette
1 godz. 30 min
Fransız Fasulyeli Jambonlu Makarna
35min
Yeşil Fasulye, Muz ve Yaban Mersini Lapası
20min
Domates Soslu ve Enginarlı Cannelloni
1 godz. 35 min
Beyaz Şaraplı Mantar Soslu Köfteler
35min
Hollandez sos
20min
Kaju Fıstığı Ezmesi
50min