Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Soslu tavuk
- 30 g bal
- ½ tk toz karabiber
- ½ tk tuz
- ½ - 1 tk toz tatlı kırmızı biber
- 1 diş sarımsak
- 1 misket limonu, kabuğun yeşil kısımları parçalara bölünmüş (1 cm) ve suyu
-
4
tavuk göğsü, derisiz, kemikli (yakl. 800 g) (bk. öneriler)
veya 4 tavuk göğsü fileto, derisiz, (yakl. 700 g)
Mango Sosu ve Buharda Tavuk
- 10 - 15 g kişniş yaprağı
- 3 - 6 misket limonu, kabuğunun yeşil kısımları parçalara bölünmüş (1 cm) ve suyu
- 2 diş sarımsak
- 100 g soğan, ikiye bölünmüş
- 75 g kırmızı biber, parçalara bölünmüş
-
1 - 2
taze jalapeño biberi, çekirdekleri çıkartılmış
veya 1 - 2 silme tk pul biber - 500 g olgun mango soyulmuş, parçalara bölünmüş (1-2 cm)
- 2 tk tuz
- 100 g şeker
- 250 g su
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1346 kJ / 321 kcal
- Protein
- 43 g
- Karbonhidrat
- 31 g
- Yağ
- 1 g
Alternatif tarifler
Kremalı Mantar Soslu Patatesli Somon
50 Min
Elmalı Kereviz Püresi ve Sebzeler Eşliğinde Buharda Tavuk
40 Min
Tavuklu Buddha Bowl
1 Std.
Soğanlı Tarte Flambe
Değerlendirme yok
Tavuklu Buddha Bowl
Değerlendirme yok
Kırmızı Biber Soslu Tavuk Sarma ( vakumda pişirme)
2 godz. 10 min
Küpler Halinde Bezelye Püresi
Değerlendirme yok
Bircher Müsli
12h 10min
Misket Limonu ve Kişnişli Salata Sosu
Değerlendirme yok
Fener Balığı ve Karides Çorbası
1h 15min
Akdeniz Usulu Sucuklu Deniz Ürünleri Risotto
1h 5min
Labne peynirli ve mantarlı penne
45min