Cihazlar ve Aksesuarlar
Kemik / Et Suyu (yavaş pişirme)
Hazırlık 25 dk
Toplam 3sa 25 dk
3 kavanoz
Malzemeler
-
zeytinyağı10 g
-
soğan orta boy, dörde bölünmüş1
-
havuç orta boy, parçalara bölünmüş (2 cm)1
-
kereviz parçalara bölünmüş (2 cm)50 g
-
diş sarımsak ikiye bölünmüş2
-
400 - 500 g dana eti, kemikli veya kemiksiz (bk. öneriler), küçük parçalara bölünmüşdana kemiği (bk. öneriler), ilikli, parçalara bölünmüş, yakl. 3 parmak kalınlığında kesilmiş400 - 500 g
-
tuz1 - 1 ½ tk
-
tane karabiber10 adet
-
yenibahar (isteğe bağlı) tane5
-
defne yaprağı, kurutulmuş (isteğe bağlı)1 - 2
-
su (kemik, et ve sebzeleri kaplaması için), 2 litre seviyesini geçmemeli1200 - 1400 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 3 kavanoz
Sodyum
3137 mg
Protein
24 g
Kalori
1207 kJ /
288 kcal
Yağ
24 g
Lif
9 g
Doymuş Yağ
4 g
Karbonhidrat
0 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiBunları da beğenebilirsiniz...
Anne Köftesi
1sa 10 dk
Tavuk Suyu
1sa 10 dk
Pratik Sucuk
12sa 25 dk
Vanilyalı Yoğurt
12sa 20 dk
Yoğurt (Karıştırma Kabında)
12sa 10 dk
Domatesli Biberli Ciger (Bebek Yemeği)
30 dk
Karnabaharlı Pilav ve Köri Soslu Köfte
1sa 5 dk
Şeftali Kompostosu
3sa 30 dk
Yoğurt
19sa 45 dk
Lor Peyniri
30 dk
Rus Salatası
40 dk
Ekmek Üstü Tavuk Salata
40 dk