Thermomix® Bıçak kapağı gerekli

Bu tarifi hazırlamak için Thermomix® Bıçak Kapağına ihtiyacınız var Daha fazla bilgi

Kemik / Et Suyu (yavaş pişirme)
TM6

Kemik / Et Suyu (yavaş pişirme)

4.7 (9 değerlendirme)

Malzemeler

  • 10 g zeytinyağı
  • 1 soğan, orta boy, dörde bölünmüş
  • 1 havuç, orta boy, parçalara bölünmüş (2 cm)
  • 50 g kereviz, parçalara bölünmüş (2 cm)
  • 2 diş sarımsak, ikiye bölünmüş
  • 400 - 500 g dana kemiği (bk. öneriler), ilikli, parçalara bölünmüş, yakl. 3 parmak kalınlığında kesilmiş
    veya 400 - 500 g dana eti, kemikli veya kemiksiz (bk. öneriler), küçük parçalara bölünmüş
  • 1 - 1 ½ tk tuz
  • 10 adet tane karabiber
  • 5 yenibahar, tane (isteğe bağlı)
  • 1 - 2 defne yaprağı, kurutulmuş (isteğe bağlı)
  • 1200 - 1400 g su (kemik, et ve sebzeleri kaplaması için), 2 litre seviyesini geçmemeli

Besin Değeri
şuna göre 3 kavanoz
Kalori
1207 kJ / 288 kcal
Protein
24 g
Karbonhidrat
0 g
Yağ
24 g
Doymuş Yağ
4 g
Lif
9 g
Sodyum
3137 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler