
Cihazlar ve Aksesuarlar
Kemik / Et Suyu (yavaş pişirme)
Hazırlık 25 dk
Toplam 3sa 25 dk
3 kavanoz
Malzemeler
-
zeytinyağı10 g
-
soğan orta boy, dörde bölünmüş1
-
havuç orta boy, parçalara bölünmüş (2 cm)1
-
kereviz parçalara bölünmüş (2 cm)50 g
-
diş sarımsak ikiye bölünmüş2
-
dana kemiği (bk. öneriler), ilikli, parçalara bölünmüş, yakl. 3 parmak kalınlığında kesilmiş400 - 500 g
-
tuz1 - 1 ½ tk
-
tane karabiber10 adet
-
yenibahar (isteğe bağlı) tane5
-
defne yaprağı, kurutulmuş (isteğe bağlı)1 - 2
-
su (kemik, et ve sebzeleri kaplaması için), 2 litre seviyesini geçmemeli1200 - 1400 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 3 kavanoz
Kalori
288 kcal /
1207 kJ
Protein
24 g
Yağ
24 g
Karbonhidrat
0 g
Lif
9 g
Doymuş Yağ
4 g
Sodyum
3137 mg
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiBunları da beğenebilirsiniz...
Domates ve Rezeneli Güçlendirici
Değerlendirme yok
Sotelenmiş Ananas
Değerlendirme yok
Soğanlı Tarte Flambe
1sa
Yavaş Pişirilmiş Nohut
26sa 5 dk
Domates Soslu Köfte Topları (yavaş pişirme)
3sa 40 dk
Yumurtalı Farfalle
1sa 30 dk
Portakallı Zencefil Soslu Ördek Göğsü, Patates Püresi ve Börülce
Değerlendirme yok
Haşlanmış Makarna
25 dk
Kıyma
35 dk
Turna Yemişli ve Bademli Tavuk Salatası
15 dk
Karidesli ve Sarımsak Soslu Pirinç Şehriyesi
1sa 15 dk
Buharda Pişmiş Çipura ve Renkli Biberler
25 dk