Cihazlar ve Aksesuarlar
Kemik / Et Suyu (yavaş pişirme)
Hazırlık 25 dk
Toplam 3sa 25 dk
3 kavanoz
Malzemeler
-
zeytinyağı10 g
-
soğan orta boy, dörde bölünmüş1
-
havuç orta boy, parçalara bölünmüş (2 cm)1
-
kereviz parçalara bölünmüş (2 cm)50 g
-
diş sarımsak ikiye bölünmüş2
-
400 - 500 g dana eti, kemikli veya kemiksiz (bk. öneriler), küçük parçalara bölünmüşdana kemiği (bk. öneriler), ilikli, parçalara bölünmüş, yakl. 3 parmak kalınlığında kesilmiş400 - 500 g
-
tuz1 - 1 ½ tk
-
tane karabiber10 adet
-
yenibahar (isteğe bağlı) tane5
-
defne yaprağı, kurutulmuş (isteğe bağlı)1 - 2
-
su (kemik, et ve sebzeleri kaplaması için), 2 litre seviyesini geçmemeli1200 - 1400 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 3 kavanoz
Sodyum
3137 mg
Protein
24 g
Kalori
1207 kJ /
288 kcal
Yağ
24 g
Lif
9 g
Doymuş Yağ
4 g
Karbonhidrat
0 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiBunları da beğenebilirsiniz...
Hainan Usulü Tavuklu Pilav
1sa 20 dk
Baharatlı Kıvrık Havuç Turşuşu
30 dk
Tavuk Suyu
1sa 10 dk
Salatalık Turşusu (Tatlı)
48sa 20 dk
Kereviz Remoulade
Değerlendirme yok
Soyulmuş Sarımsak
5 dk
Limonlu Sabayon Soslu Kuşkonmaz, Parmesanlı Pirinç Pilavı
1sa
Karidesli ve Sarımsak Soslu Pirinç Şehriyesi
1sa 15 dk
Terbiyeli Bezelyeli Tavuk Çorbası
50 dk
Tavuk Bulyon
45 dk
Et Bulyon
45 dk
Sebzeli ve Şehriyeli Tavuk Çorbası
2sa 10 dk