Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g zeytinyağı
- 1 soğan, orta boy, dörde bölünmüş
- 1 havuç, orta boy, parçalara bölünmüş (2 cm)
- 50 g kereviz, parçalara bölünmüş (2 cm)
- 2 diş sarımsak, ikiye bölünmüş
-
400 - 500
g dana kemiği (bk. öneriler), ilikli, parçalara bölünmüş, yakl. 3 parmak kalınlığında kesilmiş
veya 400 - 500 g dana eti, kemikli veya kemiksiz (bk. öneriler), küçük parçalara bölünmüş - 1 - 1 ½ tk tuz
- 10 adet tane karabiber
- 5 yenibahar, tane (isteğe bağlı)
- 1 - 2 defne yaprağı, kurutulmuş (isteğe bağlı)
- 1200 - 1400 g su (kemik, et ve sebzeleri kaplaması için), 2 litre seviyesini geçmemeli
- Besin Değeri
- şuna göre 3 kavanoz
- Kalori
- 1207 kJ / 288 kcal
- Protein
- 24 g
- Karbonhidrat
- 0 g
- Yağ
- 24 g
- Doymuş Yağ
- 4 g
- Lif
- 9 g
- Sodyum
- 3137 mg
Alternatif tarifler
Pratik Tavuklu Adana Kebap
35 Min
Tarhana (taze sebzeli)
35 Min
Yavaş Pişirilmiş Sebzeli Dana Yahni
3 Std. 15 Min
Taze Otlu Fasulye Köftesi
25min
Tavuklu Mısır Çorbası, Brokolili Tuzlu Kek
1h 25min
Kakaolu Nohut Topları
20min
Köfte ve Domatesli Pilav
1h
Yavaş Pişirilmiş Nohut
26 Std. 5 Min
Dana Stroganoff
1h
Glütensiz Portakallı Cheesecake
5h 30min
Sebzeli Dana Yahni ve Gnocchi
1h 30min
Peynirli Karnabahar Çorbası
40 Min