
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g zeytinyağı
- 1 soğan orta boy, dörde bölünmüş
- 1 havuç orta boy, parçalara bölünmüş (2 cm)
- 50 g kereviz parçalara bölünmüş (2 cm)
- 2 diş sarımsak ikiye bölünmüş
-
400 - 500
g dana kemiği (bk. öneriler), ilikli, parçalara bölünmüş, yakl. 3 parmak kalınlığında kesilmiş
veya 400 - 500 g dana eti kemikli veya kemiksiz (bk. öneriler), küçük parçalara bölünmüş - 1 - 1 ½ tk tuz
- 10 adet tane karabiber
- 5 yenibahar tane (isteğe bağlı)
- 1 - 2 defne yaprağı, kurutulmuş (isteğe bağlı)
- 1200 - 1400 g su (kemik, et ve sebzeleri kaplaması için), 2 litre seviyesini geçmemeli
- Besin Değeri
- şuna göre 3 kavanoz
- Kalori
- 288 kcal / 1207 kJ
- Protein
- 24 g
- Yağ
- 24 g
- Karbonhidrat
- 0 g
- Lif
- 9 g
- Doymuş Yağ
- 4 g
- Sodyum
- 3137 mg
Alternatif tarifler
Kuzu ve Patlıcanlı Pilav
1sa 20 dk
Yavaş Pişirilmiş Fasulye
9sa 25 dk
Soyulmuş Sarımsak
5 dk
Yavaş Pişirilmiş Nohut
26sa 5 dk
Doğranmış sarımsak
Değerlendirme yok
Tavuk Eti Suyu
Değerlendirme yok
7 Baharatlı Tavuk ve Pilav
35 dk
Sindirim Çayı
35 dk
Ispanaklı Patates Çorbası, Sütlü Yumurta Karoları ile
45 dk
Yavaş Pişirilmiş Sebzeli Dana Yahni
3sa 15 dk
Kıymalı Domates Soslu Tam Buğday Spagetti
1sa 25 dk
İşkembe Çorbası
1sa 20 dk