Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 115 g soğan, ikiye bölünmüş
- 85 g havuç, parçalara bölünmüş (3 cm)
- 85 g kereviz sapı, parçalara bölünmüş (3 cm)
- 1 defne yaprağı, kurutulmuş (isteğe bağlı)
- 1 tavuk karkas, orta boy, parçalara bölünmüş (yakl. 5-6)
- 1275 - 1400 g su, su tavuk kemiklerinin üzerinde olmalı ve maksimum seviyesini aşmamalı
- Besin Değeri
- şuna göre 1250 g
- Kalori
- 7074 kJ / 1690.7 kcal
- Protein
- 73.2 g
- Karbonhidrat
- 21.7 g
- Yağ
- 144 g
- Doymuş Yağ
- 41.5 g
- Lif
- 5.8 g
- Sodyum
- 505.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Domates Soslu Maydanozlu Köfte ve Pirinç Pilavı
1h 20min
Yavaş Pişirilmiş Tavuk Köfteleri ve Patates
2 Std. 10 Min
Tavuk Eti Suyu
Değerlendirme yok
Buharda Tavuklu Akdeniz Salatası
1h 10min
Yeşil Fasulye, Bal Kabağı ve Pırasa Püresi
45min
Çikolatalı Devil's Kek
5h
Zighini ( Baharatlı ve Kuzu Etli Etiyopya Yahnisi)
1h 10min
Çin Usulü 5 Baharat Karışımı
5min
Et Bulyon (Sotelenmiş Sebzeli)
Değerlendirme yok
Meksika Usulü Fasulyeli Kuzu
50min
Kıyma
35 min
Buharda pişmiş karnabahar
30min