Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 115 g soğan, ikiye bölünmüş
- 85 g havuç, parçalara bölünmüş (3 cm)
- 85 g kereviz sapı, parçalara bölünmüş (3 cm)
- 1 defne yaprağı, kurutulmuş (isteğe bağlı)
- 1 tavuk karkas, orta boy, parçalara bölünmüş (yakl. 5-6)
- 1275 - 1400 g su, su tavuk kemiklerinin üzerinde olmalı ve maksimum seviyesini aşmamalı
- Besin Değeri
- şuna göre 1250 g
- Kalori
- 7074 kJ / 1690.7 kcal
- Protein
- 73.2 g
- Karbonhidrat
- 21.7 g
- Yağ
- 144 g
- Doymuş Yağ
- 41.5 g
- Lif
- 5.8 g
- Sodyum
- 505.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sotelenmiş Biberler (200 g)
20 Min
Sotelenmiş Biber ve Soğan
25 min
Sade Kek
1h 10 min
Papatyalı Limonata
15 min
Mini Burger
2h 40min
Mantar Çorbası, Buharda Pişmiş Hindi ve Sebzeler
45 Min
Ev Yapımı Biberli Tavuk Salamı
3 godz. 25 min
Chialı Tavuk Burger
1h 10 min
Rendelenmiş Patates Pancake
55 Min
Tanıtım Menü 1
1h 5min
Sütlü Türk Kahvesi
5min
Kaymaklı Kuymak
20 Min