Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g su, gerekirse ekstra
- 30 g sızma zeytinyağı, servis için ekstra
-
4 - 5
dal maydanoz yaprağı
veya 4 - 5 dal kişniş yaprağı - 250 g su
- 1000 g kabuklu midye, temizlenmiş
- 30 g sızma zeytinyağı
- 30 g soğan, ikiye bölünmüş
- 3 diş sarımsak
- ⅓ tk pul biber
- 50 g sek beyaz şarap
- 120 g kiraz domates, ikiye bölünmüş
- 40 - 50 g domates salçası
- 1 tutam tuz
- 350 g penne (boru şeklinde makarna), veya benzer türde kısa kuru makarna
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 2011 kJ / 480 kcal
- Protein
- 17 g
- Karbonhidrat
- 65 g
- Yağ
- 15 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Provencal Baharatlı Şeftalili Tavuk ve Basmati Pilavı
1 Std.
Turna Yemişli Sıcak Beyaz Şarap
30 Min
Tütsülenmiş Uskumrulu ve Semizotlu Dip
10 Min
Nohut ve Bulgurlu Bowl
30 Min
Kabak Burguları Eşliğinde Fırında Somon
Nessuna valutazione
Fırında Chermoula Soslu Sebzeli Çipura
1 Std.
Karidesli ve Sarımsak Soslu Pirinç Şehriyesi
1 Std. 15 Min
Sebzeli Karides
40 Min
Akdeniz Usulu Sucuklu Deniz Ürünleri Risotto
1h 5min
Dana Jambon ve Sucuklu Domates Soslu Makarna
40 Min
Karayip Yahnisi ve Buharda Pirinç Pilavı
9 Std. 15 Min
Domates Soslu Maydanozlu Köfte ve Pirinç Pilavı
1 Std. 20 Min